Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο ΟΝΝΕΔίτης γιος του πρώην διοικητή του Γ.Ν. Άρτας προσκαλεί το σημερινό Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, να μιλήσει στο Imperial College με δικά μας έξοδα... Πλήρωνε μ@λάκα Έλληνα τα γερμανοτσογλάνια!

Ο Άδωνις προσκεκλημένος στο Imperial College από τον ΟΝΝΕΔίτη γιο του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Άρτας 
Μόλις έμαθα ότι θα έρθει ο Γεωργιάδης να μιλήσει στο Imperial College, προσκεκλημένος του Hellenic Society του πανεπιστημίου (κι όχι του ίδιου του πανεπιστημίου προφανώς) σε συζήτηση με θέμα: “Turning the tide: The difficult path from deep crisis in the EU to the Greek Presidency, and the path ahead”. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι βρωμάει με αυτή την πρόσκληση, ειδικά όταν έρχεται μετά από μια ομιλία (sic) φιάσκο όπως αυτή στο Harvard, και ειδικά όταν έχει...
μοναδικό ομιλητή τον συγκεκριμένο.
 
Κοίταξα λοιπόν ποιο είναι το Hellenic Society και βρήκα ότι πρόεδρός του είναι ο Μιχάλης Κ. Ντιναλέξης, με cover photo τον Κώστα Καραμανλή τον οποίο κάποτε έβριζε ο Άδωνις (πώς αλλάζουν οι εποχές… Αλλά και οι φωτογραφίες αφού εδώ και κάτι ώρες την άλλαξε). 
Ο Ντιναλέξης είναι ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας και δεν τον κρύβει, όπως δεν κρύβει και την ελπίδα του για την ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς. Το παιδί καλά κάνει, βέβαια, αφού αυτά πιστεύει, και καλά κάνει και δεν κρύβει ούτε τις φωτογραφίες με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Ντιναλέξη, ο οποίος… wait for it… είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου (ΜΒΗ).
 
Όλα καλά μέχρι εδώ. Σχεδόν. Γιατί το ζουμί είναι αλλού:
τι δουλειά έκανε ο κύριος Κωνσταντίνος Ντιναλέξης πριν; Ήταν διοικητής του νοσοκομείου Άρτας!
Κι έτσι, με ένα γρήγορο ψάξιμο 10 λεπτών (ας είναι καλά το ίντερνετ) βγάζουμε την είδηση:
Ο ΟΝΝΕΔίτης γιος του πρώην διοικητή του Γ.Ν. Άρτας προσκαλεί το σημερινό Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να μιλήσει στο Imperial College για την έξοδο από την κρίση. Fuck logic, δηλαδή.
 
Στο ψάξιμο του ονόματος, βρήκα κάτι πληροφορίες για εξοπλισμούς Siemens στο νοσοκομείο και για μεγάλους μισθούς στο προσωπικό της ΜΒΗ, αλλά δεν τα υιοθετώ, γιατί κάλλιστα μπορούν να είναι και ψέματα.  Το google είναι εκεί, ψαξτε τα μόνοι σας. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είναι αλήθεια. Οι βολικοί διορισμοί και το πάρε-δώσε με την εξουσία αρκεί από μόνο του.

Επιμύθιο: αν κάποιος είναι πολύ επιεικής, μπορεί να πει ότι δεν υπάρχει θέμα. Για μένα όμως υπάρχει. Και θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο, αν ο Γεωργιάδης έρθει στο Λονδίνο με λεφτά των φορολογούμενων για να το παίξουν τσάμπα μάγκες αυτός και ο Ντιναλέξης. 


 
 

"stefivos" μέσω "Σίβυλλα"