Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Άγριο "Κράξιμο" στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  εφημερίδας  «η Αλήθεια»  της Καρδίτσας:
• Εκατοντάδες εργαζόμενοι της Καρδίτσας, έσυραν τα εξ΄ αμάξης στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
• Γιατροί ΕΟΠΥΥ, Δάσκαλοι, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, απολύσεις και διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες κλπ) επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Υπουργό
•Οι πολίτες ξεκίνησαν την διαμαρτυρία με συγκέντρωση στην Πλατεία και πορεία στο κέντρο της πόλης. Αργότερα, κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Thessalikon Grand όπου είχε ορισθεί να μιλήσει ο υπουργός σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας.
• Κλούβες των ματ απέκλεισαν το ξενοδοχείο Thessalikon Grand όπου είχε ορισθεί να  μιλήσει ο υπουργός σε εκδήλωση της  ΝΟΔΕ Καρδίτσας, για να σταματήσουν τους διαδηλωτές που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν εναντίον των μέτρων διαθεσιμότητας

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην Καρδίτσα, όπου είναι καλεσμένος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας προκειμένου να παραβρεθεί στην ετήσια εκδήλωσή της, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων που επλήγησαν από τις αποφάσεις του (γιατροί ΕΟΠΥΥ, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, απολύσεις και διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες κλπ) επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Υπουργό.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι της Καρδίτσας, έσυραν τα εξ΄ αμάξης στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι πολίτες ξεκίνησαν την διαμαρτυρία...
με συγκέντρωση στην Πλατεία και πορεία στο κέντρο της πόλης. Αργότερα, κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Thessalikon Grand όπου είχε ορισθεί να μιλήσει ο υπουργός σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας. Κλούβες των απέκλεισαν το ξενοδοχείο για να σταματήσουν τους διαδηλωτές που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν εναντίων των μέτρων διαθεσιμότητας. Η ΝΟΔΕ μπροστά στον κίνδυνο, πήρε την απόφαση να αναβάλει την συνέντευξη τύπου που είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει ο υπουργός στις 6:30 το απόγευμα, ενώ δεν είχε γίνει γνωστή η ακριβείς ώρα που θα έφτανε στο ξενοδοχείο ο υπουργός.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, έφτασαν στο ξενοδοχείο οι πρώτοι διαδηλωτές, ενώ κλούβες των ΜΕΤ που είχαν αποκλείσει το ξενοδοχείο εμπόδισαν το μεγάλο πλήθος των διαδηλωτών να προσεγγίσει στο ξενοδοχείο.

Όπως ανέφεραν οι διαδηλωτές στα συνθήματα τους, η πρόσκλησή του από τη νομαρχιακή οργάνωση Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής μας. Να τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει! Η ζωή μας έχει αντίπαλο και ο αντίπαλος έχει όνομα: Είναι το ΔΝΤ, η ΕΕ, τα ξένα και ντόπια αρπακτικά που ληστεύουν τη χώρα, τη ζωή μας και το μέλλον μας. Είναι η δικομματική τους κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι κάθε λογής παράγοντες τους, που με διατάγματα, εκβιασμούς, τρομοκρατία, επιβάλλουν φτώχεια, ανεργία, δυστυχία στο λαό και στη νεολαία.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. Ο αγώνας μας είναι δύσκολος, απέναντι σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο. Σ’ αυτήν τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.