Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ερωτευμένος με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Σε συνέντευξη του στο Mega ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε ότι οι προηγούμενοι υπουργοί είχαν κακομάθει τους εταίρους μας, αφού στηνόντουσαν με τις ώρες έξω από τα γραφεία υπαλλήλων της τρόικα και περίμεναν να τους αποδεχτούν ώστε να αιτηθούν κάποια πράγματα. Και όταν οι υπάλληλοι της τρόικα τους απαντούσαν “forget it Giannis Stournaras, Gigas Hardouvelis, Kyriakos Mitsotakis”, αυτοί...
επέστρεφαν στην Ελλάδα για να μειώσουν μισθούς, συντάξεις και να απολύσουν εργαζόμενους.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω της εγκληματικής οργάνωσης της οποίας ηγείται, κατά του  υπουργού Οικονομικών. Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν περίμενε έξω από γραφείο υπαλλήλου της τρόικα. Πάντα έπαιρνε αριθμό προτεραιότητας για να μην κάθεται  άσκοπα στην ουρά. Στο μεσοδιάστημα πήγαινε για ψώνια.

Άλλωστε ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ προσκυνημένος και υποταγμένος. Μόνο μια φορά ο Ζαν, ο Κλωντ, και ο Γιούνκερ τον κοπάνησαν με ένα ντοσιέ στο κεφάλι αλλά αυτό συνέβη επειδή τον έπιασαν σε στιγμή αδυναμίας. Είχε βλεφαριάσει κάτι λιχουδιές στον απέναντι μπουφέ και δεν πρόσεξε την άνανδρη επίθεση. Άσε που ήταν και περισσότεροι. Τρεις εναντίον ενός. Αλλιώς θα τους πήδαγε σαν τον Βαρουφάκη. Και ακόμα καλύτερα.

(Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ερωτευμένος με τον Γιάνη Βαρουφάκη.  Φως φανάρι.)