Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη ιστορική πρόκληση Σαμαρά: Κάλεσμα σε αποστασία διά της Real News

Δεν έχει προηγούμενο το θράσος του αποτυχημένου πολιτικάντη, ο οποίος -φαίνεται επειδή τού...τέλειωσαν οι μονάδες και δεν μπορεί να κάνει άλλα προσωπικά τηλεφωνήματα στους βουλευτές, όπως κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος- αποφάσισε να απευθυνθεί διά της...τηλεομοιοτυπίας στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ προκειμένου να ψηφίσουν την προτεινόμενη προεδρική μαριονέτα και κατ'επέκταση ο ίδιος να γαντζωθεί στην καρέκλα του γερμανοκαθοδηγούμενου έπαρχου.

Φυσικά εξίσου απαράδεκτη είναι και η στάση...
της Real News και του Ν.Χατζηνικολάου που, όχι μόνο αναδεικνύουν ως πρώτο θέμα το κατάπτυστο αυτό κείμενο, αλλά με περίσσια διαστροφή το χαρακτηρίζουν και..."βαρυσήμαντο άρθρο", την ώρα που θα έπρεπε να παρουσιαστεί ως ντοκουμέντο καλέσματος σε Αποστασία και κακής επανάληψης του 1965.

Από την άλλη, το όλο αυτό τσίρκουλο αποδεικνύει την κατάσταση πανικού στην οποία έχει περιέλθει η μνημονιακή συμμορία, η οποία διαπιστώνει μέρα με την ημέρα ότι ο επαίσχνυντος βίος της έχει ημερομηνία λήξης, την 29η Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα και βάσει του "χειρότερου σεναρίου", ο συσχετισμός διαμορφώνεται σε 168 ναι και 132 ΟΧΙ.