Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Διαγγελματική συνέντευξη Σαμαρά ...Τελευταίος εκβιασμός πριν το φινίτο λα μούζικα ...της εξουσίας !


Σε όσους βουλευτές δεν ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε στην τρίτη και τελική ψηφοφορία της Δευτέρας επέρριψε την ευθύνη των εκλογών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ.

Δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος κάνει τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος και να αποφευχθούν εκλογές, τις οποίες δεν θέλει ο λαός και δε χρειάζεται η χώρα, προκειμένου να αποσείσει την κατηγορία πως στην πραγματικότητα επενδύει...
σε σενάρια αριστερής παρένθεσης.

"Κανένας βουλευτής δε δικαιούται μετά να πει ότι δεν ήξερε. Θα είναι συνυπεύθυνος για την υπογραφή του με την ψήφο του και για τις συνέπειες που θα προκύψουν" και πρόσθεσε:

"Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω από την κρίση. Εάν όχι,  η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει όσους δεν ψηφίσουν Πρόεδρο. Αλλά αυτή τη φορά το παρών θα έχει το ονοματεπώνυμο τους και θα τους θυμάται ο κόσμος και κυρίως η Ιστορία".

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πολλές φορές ότι «ο κόσμος δεν θέλει πρόωρες εκλογές» και πως "εγώ έκανα και κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές γιατί αυτό είναι το εθνικό συμφέρον και το δικό μου χρέος".

Είπε ότι "φτύσαμε αίμα για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια ξέρω τους θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν τα ανόητα νταηλίκια που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους, όσοι τα επιδιώκουν είτε ανόητοι είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα".

Επικαλέστηκε επίσης εκ νέου την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συνταγματικής αναθεώρησης και υποστήριξε ότι "ο λαός δε θέλει τώρα εκλογές γιατί με ένστικτο αυτοσυντήρησης καταλαβαίνει πως θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παράλογη περιπέτεια".

Με πληροφορίες από news247