Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Απίθανα "μαργαριτάρια" από την νεοδημοκράτισσα βουλευτίνα Τάνια Ιακωβίδου

Ευθυμήσαμε με την μπουρδολογία της νεοδημοκράτισας βουλευτίνας Τάνιας Ιακωβίδου. Αυτή στις παπαριές ξεπέρασε και τον πολιτικός της μέντορα Καρατζαφέρη.

Αφού λοιπόν στην δημόσια παρουσία της στο πλευρό του Αρναούτογλου και της Κορομηλά μας μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις της για τα διαζύγια «επωνύμων» τις αισθηματικές περιπέτειες «διασήμων και την καλλιτεχνική πορεία τραγουδιστών και ηθοποιών, κατόρθωσε να υλοποιήσει τον μεγάλο της νταλγκά. Να εκλεγεί βουλευτίνα.

Αφού μαυρίστηκε στις εκλογές του 2007 με το ΛΑΟΣ, αφού έφαγε κατράμι με την Ν΄Δ στις εκλογές του 2009 και του 2012 της έκατσε κέντα φλος όταν...
παραιτήθηκε από βουλευτής ο Αρης Σπηλιοτόπουλος για να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας και ο αμέσως επόμενος Γιάννης Παπαθανασίου φρεσκοδιορισμένος πρόεδρος στα ΕΛΠΕ, αρνήθηκε να αναλάβει την θέση του. Κατά τύχη λοιπόν βρέθηκε να είναι βουλευτίνα.

Ε, να μην μας δείξει, λοιπόν ότι έχει τα προσόντα να κατέχει αυτό το πόστο; Να χαρακτηρίσουμε αργόμισθη την  πρώην παρτενέρ του Γ. Παπαγιάννη στο δελτίο του Extra3;

Γι’ αυτό λοιπόν η Ιακωβίδου δίνει την δημοσιότητα μια ανακοίνωση της γεμάτη μαργαριτάρια, Ανακαλύπτει ότι ο Σύριζα είναι ένα «αδίστακτο κόμμα σταλινικής νοοτροπίας» που «έχει πάρει ένα πολύ επικίνδυνο αντιδημοκρατικό μονοπάτι» κι ενώ οι αντικρουόμενες δηλώσεις των βουλευτών του Σύριζα εμάς μας θυμίζουν παιδική χαρά και όχι πολιτικό κόμμα η Ιακωβίδου μας λέει ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου έχει επιβάλλει στους βουλευτές «ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΠΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ».

Ολη η παπαριά δια χειρός Τάνιας Ιακωβίδου:

«Καθώς εκτός από την ιδιότητα της βουλευτού, έχω και την ιδιότητα και την ενημέρωση της δημοσιογράφου, οφείλω να προβώ σε δημόσια καταγγελία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχει πάρει ένα πολύ επικίνδυνο αντιδημοκρατικό μονοπάτι που δεν έχει επιστροφή.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ένα αδίστακτο κόμμα σταλινικής νοοτροπίας, που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό του ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ για να καταπνίξει κάθε ελεύθερη φωνή και δραστηριότητα που δεν καθορίζεται κεντρικά.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ την γνήσια αγωνία των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνονται ότι από ελεύθεροι άνθρωποι μετατρέπονται σε ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κατά παράβαση του γράμματος και του πνεύματος του Συντάγματος, το οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό: Το κόμμα τους απαγορεύει να καταθέτουν κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και να παίρνουν νομοθετικές πρωτοβουλίες χωρίς έγκριση, αλλά και να τοποθετούνται δημόσια στη Βουλή και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές χωρίς έγκριση.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη στο παρασκήνιο η πλειοψηφία των βουλευτών απεχθάνεται τους προεδρικούς, που τους έχουν υποτάξει σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΠΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ (αυτές τις φράσεις χρησιμοποιούν).

Το κόμμα όποτε θέλει προχωρά σε «κατάσχεση» του εξοπλισμού των βουλευτών του χωρίς να τους ρωτά, προς κομματική αξιοποίηση και χρήση.

Στις τηλεοπτικές εκπομπές εμφανίζονται συγκεκριμένες τάσεις και άλλες αποκλείονται. Όσοι δεν θεωρούνται αρεστοί, μπαίνουν σε ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ όσον αφορά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Οι βουλευτές βράζουν από αγανάκτηση αλλά διστάζουν ακόμα να διαφοροποιηθούν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΗΘΙΚΑ από την τυχοδιωκτική ηγεσία του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν δίστασε να καταδικάσει ηθικά εκ των προτέρων όποιον βουλευτή ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν πρόκειται για μετριοπαθές κόμμα, όπως παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, αλλά για ένα ακραίο - εξτρεμιστικό - πολιτικό κόμμα της μαρξίζουσας αριστεράς που επαγγέλλεται στο καταστατικό του τη διάλυση του αστικού κράτους και της ελεύθερης οικονομίας. Αυτά είναι αδύνατο να επιτευχθούν χωρίς δικτατορικές μεθόδους. Όποιος λέει το αντίθετο, ψεύδεται.

Το "πρώτο νομοσχέδιο" που εξήγγειλε ότι ετοιμάζει ο κ. Τσίπρας αφορά την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ για τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης. Χωρίς αμφιβολία αυτό σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ΦΙΜΩΤΡΟ.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ, αλλά στα άκρα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Και από τα άκρα, είναι το πιο επικίνδυνο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός του, ο οποίος επιδιώκει την εξουσία με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ κάθε συνεργασία, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ διαρκώς την πολιτική ζωή του τόπου και ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ σε μακροπρόθεσμη βάση τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας για να μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο GREXIT και στην απόλυτη καταστροφή, η οποία όμως εξυπηρετεί την ιδεολογία του.

Κτυπώ όχι το καμπανάκι, αλλά τη μεγάλη καμπάνα του κινδύνου για τη Δημοκρατία μας».