Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αντώνης Σαμαράς: ένας ψεύτης στη χώρα των ειλικρινών

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε πως θα έχουμε δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον κατηγορούν πως είπε ψέματα, αφού αυτό δεν έγινε. Πράγματι, αυτό είναι το μοναδικό ψέμα που έχει πει ο Σαμαράς.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ακόμα ένας απίστευτος ψεύτης -όπως είναι ο Σαμαράς- συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός της χρεοκοπημένης, εδώ και πέντε χρόνια, Ελλάδας.

Και τι είδους άνθρωποι ψηφίζουν επί δεκαετίες ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς; Μα, οι ψεύτες και οι απατεώνες. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται...
επί δεκαετίες, παύει να είναι σύμπτωση.

Εγώ, όταν άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά να λέει πριν από ένα χρόνο στον Πρετεντέρη πως υπόσχεται ότι «σε ένα χρόνο θα υπάρχει δωρεάν ασύρματο Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα», σκέφτηκα πως θα κλέψει Wi-Fi από την Τουρκία ή την Βουλγαρία. Γιατί η πρώτη σκέψη του Έλληνα είναι πώς θα κλέψει Wi-Fi από τον γείτονα.

Κι εντάξει, ο Σαμαράς είναι ψεύτης και δεν υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σήμερα στην Ελλάδα.

Αλλά τι το θέλουν οι Έλληνες το δωρεάν Wi-Fi;

Για να βλέπουν το βίντεο της νέας επιτυχίας του Παντελίδη;

Για να σχολιάσουν τι είπε η Μενεγάκη για τον Σεφερλή;

Για να κατεβάζουν την γκολάρα της ομάδαρας τους που έχει πρόεδρο την Μαφία;

Για να αποδεικνύουν στο Facebook και στο Twitter πως είναι όλοι τους παρεξηγημένες και αδικημένες μεγαλοφυΐες που έχουν έρθει σε αυτή τη ζωή για να εκπληρώσουν μια ιστορική αποστολή αλλά κάποιοι αόρατοι άνθρωποι συνωμοτούν εναντίον τους και τους ψεκάζουν για να μην τους επιτρέψουν να σώσουν την ανθρωπότητα;

Μόνο στην Ελλάδα βλέπεις ανθρώπους που υποστηρίζουν πως είναι προοδευτικοί, αναρχικοί και αριστεροί να επιδίδονται επί χρόνια σε ένα διαδικτυακό κουτσομπολιό και να κατηγορούν και να βρίζουν ο ένας τον άλλον -και όχι την εξουσία-, νομίζοντας πως κάνουν επανάσταση.

Σαμαράς και πολύς σας είναι.

Όχι δωρεάν Wi-Fi δεν δικαιούνται οι Έλληνες αλλά πρέπει να τους κόψουν και το Internet.

Άλλωστε, πίσω από το Internet κρύβονται οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι και οι Μασόνοι.

Τι, δεν το ξέρατε;

(Βέβαια, για να μην κάνω τον έξυπνο, κι εγώ έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου για την τύχη του Σαμαρά πριν από έναν χρόνο: Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!)

Εγραψε ο Pitsirikos