Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο κλέψας του κλέψαντος

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι διατηρούσε μαζί με το γιο του δύο off shore εταιρείες στα νησιά Τερκς και Κέικος της Καραϊβικής, οι οποίες το 2000 είχαν λάβει ύποπτα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ και δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του.

Ευτυχώς που συμβαίνουν κάτι τέτοια και μαθαίνουμε λίγη γεωγραφία.

Επιπλέον, στον τραπεζικό λογαριασμό του Γιώργου Καρατζαφέρη βρέθηκαν 6.00.000 ευρώ, 5.000 κομποσκοίνια, ένα κόντρα πλακέ από το Τίμιο Ξύλο και το λείψανο του Αγίου Καραϊβίκιου του Οφσορίτη, γεγονός που επιβεβαιώνει...
παλαιότερη δήλωση του που έλεγε ότι κάνει την προσευχή του περισσότερες από 30 φορές τη μέρα.

Μάλιστα, Η συνολική περιουσία του κ. Καρατζαφέρη υπολογίζεται σε 20.000.000 ευρώ, 7.000 πατρίδες-θρησκείες-οικογένειες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 4 μοναστήρια, 3 ξωκλήσια και 1 τρούλος.

Τελικά πρέπει να πληρώνει πολύ καλά ο ελληνορθόδοξος πατριωτισμός. Εγώ δε ξέρω κανέναν άθεο αναρχοκομμουνιστή με τόσο μεγάλη περιουσία. Άμα ξέρετε εσείς κανέναν να μου τον πείτε.

Παρακολουθήσαμε αυτές τις μέρες και τον Άδωνι Γεωργιάδη να απολογείται στις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα - μόνο με ντουντούκα στις γειτονιές δε βγήκε - επειδή μαζί με τον Θάνο Πλεύρη κι όσο ήταν βουλευτές του ΛΑΟΣ είχαν λυσσάξει να ρωτάνε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά. Νοιάζονταν μωρέ οι πατριώτες μη τυχόν και μας στείλουν απέξω κανά Super Puma που δε ξέρει να πετάει καλά!

Εν τω μεταξύ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί με ποιο τρόπο ο Γιώργος Καρατζαφέρης επηρέαζε τη λήψη αποφάσεων για τα εξοπλιστικά ενώ δεν ήταν ούτε Υπουργός Εθνικής Άμυνας ούτε και βουλευτής της τότε κυβέρνησης. Η υπόθεση πρέπει να έχει πολύ ψωμί. Αρκεί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης να αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του.

Σε εκπομπή του στο κανάλι ART - το οποίο στεγάζεται σε κτίριο που ανήκει σε μία εκ των δύο off shore -, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι στήσανε το θέμα με τις μίζες για να απαξιώσουν τον ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του στο κοινό. Ποιον ΛΑΟΣ και ποιον πρόεδρο να απαξιώσουν; Τους απαξιωμένους;

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μείνει στο 2011 όταν τα ΜΜΕ αποθέωναν τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να τον βάλουν στη Βουλή από το 2007. Εντάξει, είπαμε, δεν είναι τόσο ηλίθιος ο ελληνικός λαός. Κατάλαβε πόσο "αντισυστημικός" είναι και τον μαύρισε. Πώς αλλιώς βρέθηκαν τόσες χιλιάδες σοφοί ψηφοφόροι που πήγαν κατευθείαν στην αγκαλιά του ακόμα πιο "αντισυστημικού" Νίκου Μιχαλολιάκου; Έβαλε κι ο Καρατζαφέρης το χεράκι του.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης άφησε μπηχτές για τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην εκπομπή του για βουλευτές που δέχονται ανταλλάγματα, προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άχου τα μωρέ! Σκοτώνονται μεταξύ τους τα πατριωτάκια!

Όπως σκοτώνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα μαχαίρια μεταξύ των ευεργετών αυτού του τόπου έχουν βγει για τα καλά κι εμείς δε μπορούμε παρά να το απολαμβάνουμε. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει η τυφλή Ελληνική Δικαιοσύνη. Της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η κατάληψη των δημόσιων συχνοτήτων από τα κανάλια, το Χρηματιστήριο και τα εξοπλιστικά είναι τα τρία μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης Ελλάδας.

Αλλά σύντομα θα προστεθεί ακόμα ένα. Αυτή τη στιγμή 1500 μετανάστες στην Αμυγδαλέζα κάνουν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησης. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών είναι το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο που θα σκάσει σε μερικά χρόνια από σήμερα. Οι ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και το εύκολο κέρδος από τις μίζες για τον εξοπλισμό τους, τη σίτιση και τη στέγαση των μεταναστών ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Και φυσικά όταν σκάσει θα μπορέσουμε με την ησυχία μας να πέσουμε ξανά από τα σύννεφα.

Όπως πέσαμε από τα σύννεφα όταν ανακαλύψαμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτα άλλο παρά νεοναζί μπράβοι, υπάλληλοι των εφοπλιστών. Ή όταν μάθαμε ότι ο πατριώτης Καρατζαφέρης αντί για προσευχές έκανε περιουσία. Ή όταν ακούμε τον Μαρινάκη να αποκαλεί τον Μελισσανίδη λαθρέμπορο και τον Μελισσανίδη να αποκαλεί τον Μαρινάκη μαφιόζο. Ή όταν ακούμε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να δηλώνουν περήφανα φασίστες και περιμένουμε το πλιάτσικο από τα ΜΑΤ σε ένα περίπτερο για να το επιβεβαιώσουμε.

Όπως θα πέσουμε από τα σύννεφα πολλές ακόμα φορές στο προσεχές μέλλον όταν καταλάβουμε πόσο τυφλοί, κουφοί και μουγκοί είμαστε μπροστά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, παρόλο που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που όλα αυτά τα λένε και τα βροντοφωνάζουν καιρό τώρα.

Απλά εμείς κάνουμε τους χαζούς. Γιατί έτσι. Γιατί μας βολεύει. Γιατί είναι ωραία πάνω στο ροζ συννεφάκι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Θέλετε κι άλλο ανήθικο δίδαγμα; Δε σας φτάνουν όλα τα παραπάνω: Τέλος πάντων, αντί για ανήθικο δίδαγμα διαβάστε αυτό: "Στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες".)