Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου:"Οι Συριζαίοι καίνε και σκοτώνουν"! - Κι όμως η Δικαιοσύνη δεν άκουσε τίποτα...

Αν πραγματικά ισχύουν όσα είπε γιατί δεν πάει στη Δικαιοσύνη να τα καταθέσει;
Αν πάλι δεν ισχύουν, που δεν ισχύουν, γιατί δεν τον δένουν χειροπόδαρα; 
Και τι δεν είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο... συνηθισμένο ραντεβού του με τα ερτζιανά κάθε Τρίτη. Αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ναζί, μίλησε για "πείνα και δυσωδία" όταν έρθει πρώτη η αξιωματική αντιπολίτευση κι έριξε ευθύνες σε οπαδούς του κόμματος για τον θάνατο τριών ανθρώπων στη Marfin.

Άλλη μία παράσταση επιφύλαξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και...
στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, χαρακτηρίζοντάς τον "το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται", ενώ από τα "βέλη" του δεν ξέφυγε φυσικά και η... αγαπημένη του, Ρένα Δούρου.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο

 Ακούστε ΕΔΩ την ηχογραφημένη συνέντευξη η διαβάστε παρακάτω όσα είπε το πρωτοπαλίκαρο κάποτε του ΠΑΣΟΚ

«Να συζητήσουμε τώρα για πολιτική ανάλυση, όταν πάει καθένας και απαντάει με ό,τι λέει το ορμέμφυτο του και ποιον συμπαθεί αυτή τη στιγμή; Ποιον; Το γελαστό παιδί. Έχει ξεσκιστεί και έχει κάνει αυτό το γελαστό παιδί ό,τι μπορεί για να πάρει την εξουσία και να τη διανείμει στους φίλους του. Και πιστεύω ότι είναι το μόνο κίνητρό τους αυτό.

Ποια είναι η ιδεολογία τους; Είναι κομμουνιστές; Αν ήταν κομμουνιστές θα είχαν ιδεολογία. Εγώ ήμουν κομμουνιστής. Και αυτό το σύστημα είναι πως όσοι μπορούν και έχουν τα όργανα άσκησης βίας σφάζουν τους άλλους μισούς. Η πρώτη μεγάλη σφαγή του Στάλιν δεν έγινε εναντίον των δεξιών, αλλά από τα στελέχη του κόμματός του. Άμα μπορούν, θα το κάνουν. Δεν μπορείς να μη σφάξεις κόσμο αν δεν είσαι κομμουνιστής! Υπερβάλλω, λέτε;
 
Ξέρετε εσείς κανένα κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη που να μην έσφαξε τους αντιπάλους του; Δεν υπάρχουν εδώ κομμουνιστικά κόμματα στη Μεταπολίτευση, όμως. Το ΚΚΕ είναι ιδιορρυθμία του ελληνικού πολιτικού συστήματος και καθίσταται και της Ευρώπης. Είναι αίρεση θρησκευτική. Λέμε τώρα για κόμματα εξουσίας. Τα κόμματα εξουσίας, όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν την εξουσία, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να σφάξουν τα στελέχη τους. Ο ένας θα σφάξει τον άλλον.

Δεν έχουν στρατό και αστυνομία – και ελπίζω να μην τα έχουν ποτέ – αλλά θα βάλουν τον έναν και τον άλλον και θα διασπαστούν και θα διαλυθεί χειρότερα το κράτος. Κατ’ αρχήν, μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις.

Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν.

Γιατί δεν σχολιάζετε; Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες». Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Δεν είχαν σημαίες;

Σας έχει ροκανίσει την αντικειμενικότητα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σκοτώσανε; Δεν κάψανε; Φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα.

Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστικού περιεχομένου. Αυτό λέγεται στα γερμανικά «εθνικοσοσιαλισμός», δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά. Άμα εσείς θεωρείτε ότι είναι εντάξει… Ότι είναι τυχαίο φαινόμενο ο εθνικοσοσιαλισμός.
  
Δεν έχετε πάει – όπως κι εγώ δεν μπορούσα να πάω – στους «αγανακτισμένους», αλλά έστελνα ανθρώπους και συναδέλφους και μου έλεγαν ότι είναι χέρι-χέρι εκεί οι χρυσαυγίτες με τους ΣΥΡΙΖΑίους και φωνάζουν όλοι μαζί «να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή». Γιατί συμμερίζονται την ίδια απαξίωση για τους θεσμούς της Δημοκρατίας και έχουν μια κοινή βάση συνεννόησης. Αυτά είναι λάθη. Όταν τραβάς στα άκρα, πληρώνεις το λογαριασμό.»

Από zeidoron