Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

"Αντιμνημονιακά" παπαγαλάκια έγιναν ως δια μαγείας μνημονιακά!!!

Πολλοί δυστυχισμένοι από το μνημόνιο πολίτες, που δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ΜΜΕ είναι μέρος του καθεστώτος, ότι δηλαδή στην πραγματικότητα είναι η τέταρτη εξουσία, ο τέταρτος βραχίωνας του πολιτικού συστήματος, εμπιστεύονταν την ενημέρωσή τους σε κάποια παπαγαλάκια των ΜΜΕ που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. 

Το έπαιζαν φυσικά αντιμνημονιακοί για...
να κρατούν αιχμάλωτους τους δυστυχισμένους πολίτες, σε μορφή κατευθυνόμενης αγέλης, εκμεταλλευόμενοι ψυχολογικά τη δυστυχία τους. Ήταν η εφεδρεία του συστήματος για τη χειραγώγηση των διαφωνούντων πολιτών, παριστάνοντας τους αντίπαλους της εξουσίας, ώστε να τους ξαναφέρουν στο μαντρί όταν χρειαστεί αυτούς τους ψήφους αυτών των δύστυχων πολιτών το σύστημα.

Τώρα όμως που η μνημονιακή κυβέρνηση κινδυνεύει και το σύστημα δεν έχει καταφέρει να ελέγξει ακόμα πλήρως τη νέα κατάσταση, κάποια από αυτά τα παπαγαλάκια (όχι όλα ακόμα) αποκαλύφθηκαν και τα δίνουν όλα, ακόμα και τρομοκρατία προσφέρουν, για να στηρίξουν το μνημόνιο και τα συμφέροντα της συστημικής ολιγαρχίας, μέχρι η τελευταία να βρει τις νέες ισορροπίες της.