Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέλαβαν τον Σαμαρά για τις τράπεζες που θα αδειάσουν!

Βόμβα: Συνελήφθη το πρωί ο Σαμαράς για τις βαρύτατες ποινικά κολάσιμες δηλώσεις του, ότι δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν βγει ο Τσίπρας. Κρατείται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων. (Εντάξει, λέμε και καμιά μπιπ να περνάει η ώρα.)

* Πάντως, τέτοια τρομολαγνικά πράγματα δεν λέγονται από πρωθυπουργό. Μόνο σε ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1.

* Πήγε ο Τσίπρας να μπει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον άφησαν, επειδή δεν τον αναγνώρισαν από τα συνεχή ταξίδια του. Του επέτρεψαν την είσοδο αφού επέδειξε το αναμνηστικό του Πάπα.

* Ο Τσίπρας τα ’βαλε με τον Σκουρλέτη, γιατί δεν του έκλεισε συνάντηση με τη Lady Gaga, για να πιάσει ένα άλλο κοινό.

* Από μνημόσυνο σε μνημόσυνο το πάμε. Είχαμε τα καλά 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, αυτήν τη βδομάδα έχουμε τα καλά 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι...
κι εδώ ο Βενιζέλος.

* Πλησιάζει η Ν.Δ. στα κυριακάτικα γκάλοπ. Μειώθηκε η διαφορά σε 4% με απόκλιση -100%.

* Η Lady Olga του τουρισμού δήλωσε ότι ήταν τρομερή η διαφήμιση της Lady Gaga για την Ελλάδα. Καλή η Γκάγκα, αλλά σαν τη βυζοχαράδρα της Ολγας δεν έχει.

* Η διαφήμιση έγκειται στην ελληνική σημαία. Δημιουργήθηκε παγκόσμια μόδα. Πουλήθηκαν μέχρι στιγμής 1.000.000 ελληνικές σημαίες που να εφάπτονται γυμνού κώλου.

* Εχουμε και τις πανύψηλες Καρυάτιδες που βρέθηκαν. Υψος 2,27. Μπασκετμπολίστριες ήταν. Είναι τόσο ψηλές κι εγώ τόσο κοντός, που πρέπει να ανέβω σε σκάλα να δω το πρόσωπό τους.

* Φεύγουμε από το ευρώ, είπε ο Σαμαράς, και πάμε στο χρυσό μακεδονικό νόμισμα.

* Ο Πέως βασιλιάς έκλεισε πριβέ τη Μητρόπολη για τα 50 χρόνια χρόνια με την Αννα-Μαρία (Ασημακοπούλου;)! Μα καλά, τι είναι η Μητρόπολη και κλείνεται ρεζερβέ; Το «Μερτσέντες» ή το «Πρίβιλετζ»;

Ολα τα λεφτά οι βασιλικές πολυθρόνες που κουβαλήθηκαν στη Μητρόπολη. Εμ τι, σε καρέκλες του γύφτου θα κάθονταν;
* Το νταραβέρι από τη Θεσσαλονίκη ήταν στην εκπομπή της Πάνια. Μίλησαν για όλα. Ο Ανθιμος διαμαρτυρήθηκε, μάλιστα, γιατί δεν τον κάλεσε παλιότερα στο «Χρυσό Κουφέτο» να τον προξενέψει. Στο κήρυγμα χθες το Παπαδοτράγουδο είπε να υποστηρίζουμε με τρέλα και κορδέλα τις αξίες που πρεσβεύει.

* Πταίσμα αυτό που είπε Σαμαράς, μπροστά στην απίστευτη δήλωση Γιακουμάτου: «Οι φουκαράδες οι βουλευτές πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ και ένας υπουργός δεν μπορεί». Φουκαρά, Μάκη, σε λυπάμαι γι’ αυτά που λες. Ποια βουλευτική ασυλία; Αλλο άσυλο χρειάζεσαι. Στη ΓΑΔΑ έπρεπε να ήσουν αυτήν τη στιγμή. Ή στη ΓΑΛΑ.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn