Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Λάρα Κροφτ και Ιντιάνα Τζόουνς έρχονται στον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης

Στο αεροπλάνο για την Αρχαία Ααμφίπολη έχουν μπει η Αντζελίνα Τζολί και ο Χάρισον Φορντ. Προορισμός τους ο μακεδονικός τάφος που ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος πιστεύεται ότι ανήκει στην οικογένεια του Μεγάλου Αλεξαλνδρου, ίσως και στον ίδιο.

“Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσπάθειά σας εκεί στην Ελλάδα να δείξετε σε όλο τον κόσμο ότι παρά τα προβλήματα σας έχετε έναν πρωθυπουργό ο οποίος προβάλλεται περισσότερο...
από μια πιθανή ιστορική αρχαιολογική ανακάλυψη”, έγραψαν σε κοινή τους ανακοίνωση ο κινηματογραφικός Ιντιάνα Τζόουνς και η Λάρα Κροφτ της καρδιάς μας.

Ο τάφος στην Αμφίπολη έφερε την είδηση που όλα τα μέσα ενημέρωσης αναζητούν αυτές τις μέρες μιας και δεν συμβαίνει τίποτε αξιοπερίεργο στον κόσμο – βασικά γίνεται της πουτάνας στον υπόλοιπο πλανήτη, όμως βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε με ποταπά πράγματα τώρα που γιορτάζει η Παναγιά η Τυροκαυτερή.

“Τόσες κάμερες δεν είχα ούτε στα γυρίσματα της Χαμένης Κιβωτού” σχολίασε ο Χάρισον Φορντ αναφερόμενος στα κανάλια και τους φωτογράφους που ακολούθησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό στο σημείο της ανασκαφής, ενώ η Αντζελίνα Τζολί στάθηκε στην παλιότερη ταινία της γνωστής αρχαιολόγου που γυρίστηκε και στη Σαντορίνη λέγοντας “ελπίζω να μην πουλήσετε τον τάφο όπως κάνετε με τις παραλίες σας, αλλά να τον κρατήσετε δημόσιο για να τον βλέπουν όλοι”.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ντυμένη με το γνωστό σέξι μαύρο συνολάκι ενώ ο Χάρισον Φορντ κρατά το μαστίγιο του και το καπέλο που ποτέ δεν το έχασε σε καμιά ταινία ακόμη κι αν γύρω του γινόταν της π⓪υτάν@ς. Τα όπλα τους τα παρέδωσαν στο τελωνείο γιατί θεωρήθηκαν λαθραία και δεν βρήκαν να λαδώσουν κανέναν υπάλληλο γιατί βρίσκονται όλοι σε διαθεσιμότητα.

Στην είδηση της επίσκεψης των μεγαλύτερων αρχαιολόγων της μεγάλης οθόνης η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογίαννη εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί μαζί τους για να τραβήξουν σέλφι και να χορέψουν flash mob με φόντο τις σφήκες του τάφου της Αμφίπολης.

Σύμφωνα με τους ατζέντηδες των δύο σταρ του Χόλιγουντ, το αίτημα της Ελληνίδας υπουργού απορρίφθηκε, καθώς δεν υπήρχαν τα κατάλληλα σκηνικά τα οποία θα συνδύαζαν το τοπίο ενός αρχαίου τάφου με τον ποταμό Τάμεση, υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να βρει κι άλλους τρόπους για να προωθήσει των τουρισμό της χώρας εκτός από τον Ζορμπά και το υπουργικό της συμβούλιο σε καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Από polyfimoss