Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη;

Διευκρινήσεις έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφορικά με την επιστροφή του στην Ν.Δ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι το ζητούμενο δεν είναι η επιστροφή του στην Ν.Δ. αλλά το χτίσιμο μιας νέας αντικομουνιστικής ιδέας για την Ελλάδα. Διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους βλέπει τους κομμουνιστές να έρχονται και δεν έχει σκοπό να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θέλει να τους σταματήσει.

Όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει καταλάβει ότι από το ΛΑΟΣ λίγα πράγματα μπορεί να κάνει για να σταματήσει τους κομμουνιστές. Γιαυτό, σκεφτόμενος πάντα το καλό της πατρίδας και όχι το δικό του ή του Αϊβαλιώτη, θεωρεί ότι με την ενσωμάτωση του στην Ν.Δ., παρέα με τον Αντώνη Σαμαρά και τα υπόλοιπα φασισταριά, θα... 
μπορέσει να φρενάρει τους κομουνιστές που για την ώρα σταματημό δεν έχουν.

Βέβαια οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ΛΑΟΣ στις τελευταίες εκλογές και ξελάσπωσαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν έχουν καμία διάθεση να τον ακολουθήσουν  στην Ν.Δ. Αλλιώς θα το είχαν ήδη κάνει μόνοι τους και όχι χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη. Γιαυτό οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, σε περίπτωση που ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιστρέψει στην Ν.Δ., γνωρίζουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν χρυσά αυγά.

Όμως ο Αντώνης Σαμαράς θέλει τον Γιώργο Καρατζαφέρη πίσω στην Ν.Δ. χέρι - χέρι με τους ψηφοφόρους του και όχι με τον Αϊβαλιώτη. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς από ψηφοφόρους πάσχει και όχι από Αιβαλιώτιδες. Τέτοιους έχει αρκετούς.