Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τέλος το Μουντιάλ για τον «Χάνιμπαλ Λέκτερ»

Εννέα αγωνιστικές και τέσσερις μήνες αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα είναι η ποινή που επέβαλε στον Λουίς Σουάρεζ η FIFA, για το δάγκωμα στον Κιελίνι! 
Bαρύς έπεσε ο… πέλεκυς στον Λουίς Σουάρες για τη δαγκωνιά στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA του επέβαλε ποινή αποκλεισμού εννιά αγώνων με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Όπως ανακοίνωση η FIFA η  επέβαλε στον Ουρουγουανό επιθετικό ποινή αποκλεισμού εννιά αγώνων και τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκε η είσοδος του...
σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Η ποινή του Λουίς Σουάρες θα ισχύσει από την προσεχή αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης κόντρα στην Κολομβία, το Σάββατο (28/6), για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ειδικά, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές εκατομμύρια άνθρωποι. Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε υπόψη της όλους τους παράγοντες της υπόθεσης, αλλά και το βαθμό ενοχής του κυρίου Σουάρες, όσον αφορά τον Κανονισμό. Η απόφαση τίθεται σε ισχύ από τη μέρα που ανακοινώθηκε», ήταν η δήλωση του προέδρου του της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, Κλαούντιο Σούλσερ.

Από enet