Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Χατζηνικολάου - Ακριβοπούλου: Προχθές του προκαλούσε τάση για εμετό και σήμερα την έχει στη δούλεψή του (Βίντεο)

Ενα ακόμα δείγμα  της "ποιότητας"  του βάθρου πάνω  στο οποίο εδράζονται  τα  σύγχρονα ΜΜΕ  και η  εκπορευόμενη απο αυτά  "δημοσιολογία" (η δημοσιογραφία έχει σταματήσει να παράγεται απο αυτά εδώ και χρόνια), είναι και αυτό  της  πρόσληψης  απο τον  "οίκο Χατζηνικολάου"  της δημοσιογράφου Κ. Ακριβοπούλου.

Θα μας πεί κάποιος πως αυτά  συμβαίνουν παντού.
Οι "μεταγραφές" είναι κάτι το συνηθισμένο που  αφορά  πλέον, όχι μόνο τις ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά  τα πολιτικά  κόμματα, τα ΜΜΕ και τα άλλα "ευαγή ιδρύματα" της  ...δημοκρατίας.

Δεν θα διαφωνήσω, ότι πράγματι αυτό  έχει  γίνει  πλέον  κάτι το  "συνηθισμένο", κάτι τέλος πάντων  που δεν μας σοκάρει,  όπως συνέβαινε  παλιά, τότε  που ο κόσμος  πήγαινε έξω  απο τα γραφεία  των εφημερίδων για να κάψει  φύλλα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για  την σύμπραξή τους με το σύστημα (βλέπε  Ιουλιανά και αποστασία του '65).

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πράγματα που μας ερεθίζουν  την μνήμη  αλλά και το  ..στομάχι.

Ένα απο αυτά είναι  και  ο  "ξαφνικός  έρωτας"  που προέκυψε  μεταξύ  του Χατζηνικολάου και εκείνης  της συναδέλφου του την οποία... 
πριν δύο χρόνια απειλούσε  με αγωγές και μηνύσεις  για τα  "εμετικά  της σχόλια" όχι εναντίον του  ιδίου αλλά εναντίον  της διπαλοκής και του συστήματος (ο τρόπος του λέγειν).

Το παρακάτω video, που ελπίζουμε  να ερεθίσει και την δική σας αντίληψη περί  ενημέρωσης και "δημοσιογραφίας" , θα μπορούσε να έχει ως τίτλο το συχνά  χρησιμοποιούμενο πλέον λατινικό ρητό " O tempora!O mores!"

Δείτε το και μετά  ψάξτε  την Κυριακάτικη  Real News που αγοράσατε, μπας και βρείτε καμία καρτολίνα με χιλιάρικα,  απο αυτά   που μοιράζει το νέο "σχέδιο Μάρσαλ" μέσω του Χατζηνικολάου (και τα οποία φυσικά σας τα παίρνει πίσω διπλά και τρίδιπλα μέσω  των διαπλεκόμενων  εταιρειών όπως θα διαβάσετε  εδώ)