Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τα "ορφανά" του ΠΑΣΟΚ μετακομίζουν στον Σύριζα

Ένα δισέλιδο αφιερώνει το σημερινό «Ποντίκι» για να μας αναφέρει την «θερμή στοργή»  που βρήκαν τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική «αγκαλιά» του Σύριζα.
  
Ας μην σταθούμε σε κάποια στελέχη του άλλοτε κραταιού κινήματος –σαν τον Νίκο Κοτζιά  που από κεντρικό στέλεχος του ΚΚΕ, βρέθηκε στον σκληρό πυρήνα του Γ. Παπανδρέου και σήμερα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στελεχώνει  τον «σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Α. Τσίπρα- ούτε σε κάποιους «πράσινους» βουλευτές...
–αναφέρονται τα ονόματα της Θεοδώρας Τζάκρη και του Μάρκου Μπόλαρη- που τώρα ετοιμάζονται να προσχωρήσουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα.
  
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλη η διεφθαρμένη, ξεπουλημένη, γραφειοκρατική συνδικαλιστική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ τώρα βρήκε στέγη στο κόμμα της Κουμουνδούρου. Ενδεικτικά μερικά από τα ονόματα που υπάρχουν στο δημοσίευμα που αναφέραμε: Θέμης Μπαλασόπουλος, Νίκος Φωτόπουλος, Ανδρέας Κολλάς, Δημήτρης Πιπεριάς, Χρήστος Κοκκινοβασίλης…
  
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το Αριστερό Ρεύμα του Λαφαζάνη έχει σοβαρές ενστάσεις σ’ αυτή την διεύρυνση του Σύριζα γιατί «τέτοιου είδους κινήσεις σηματοδοτούν τη μετεξέλιξη του Σύριζα σε ένα κεντροαριστερό κόμμα, το οποίο θα θυμίζει περισσότερο ΠΑΣΟΚ και λιγότερο Αριστερά».
  
Του Γ. Γ. από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ