Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ήρθαν οι Κινέζοι

Τον Κινέζο πρωθυπουργό συνάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που αποδεικνύει την στροφή που έχει κάνει η Κίνα προς πιο φιλελεύθερες πολιτικές. Αφού κάποια χρόνια πριν ο Κινέζος πρωθυπουργός μόνο για να τον χαστουκίσει θα μπορούσε να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς ονειρεύεται να γίνει η Ελλάδα, πύλη της Κίνας προς την Ευρώπη. Γιαυτό έχει ήδη δοθεί εντολή στον νέο υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., Βασίλη Κικίλια, να εφαρμόσει ειδικό πρόγραμμα στους συνοριακούς φύλακες ώστε να μάθουν να ξεχωρίζουν από μακριά τους Κινέζους λαθρομετανάστες και όταν τους εντοπίζουν να κάνουν τα στραβά μάτια. Μάλιστα έχει δοθεί ως χορηγία από το Πασόκ για το συγκεκριμένο...
πρόγραμμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ώστε να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς ονειρεύεται την οικονομική στήριξη της Κίνας. Όμως ο Κινέζος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στον Αντώνη Σαμαρά ότι η Κίνα δεν θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα γιατί  δεν έχει λεφτά για πέταμα. Όμως τόνισε ότι έχει Κινέζους για πέταμα οπότε θα στείλει εκατομμύρια από δαύτους στην Ελλάδα για διακοπές οι οποίοι είναι μικροκαμωμένοι και θα καταλάβουν μικρότερο ελληνικό χώρο σε σχέση με τους βορειοευρωπαίους που δεν συμφέρουν γιατί είναι σαν νταμάρια όρθια και καταλαμβάνουν μεγάλο ελληνικό χώρο.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στον Κινέζο πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα ξεπερνά την ύφεση και επιστρέφει στις χρηματαγορές, ενώ επανακτά την θέση της στην Ευρώπη και τον κόσμο. Όμως ο Κινέζος πρωθυπουργός δεν κατάλαβε λέξη αφού αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς του μοιάζουν Κινέζικα. Προφανώς δεν το παθαίνουν μόνο οι έλληνες.

(Στη κατάσταση που βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε η Κίνα δεν μπορεί να τον σώσει)