Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τι είδε ο Κινέζος

Tι γίνεται όταν λόγω του «προχωρημένου της ώρας» δεν μπορείς να γράψεις ούτε λέξη για το Ελλάδα- Ιαπωνία;

Τα θέματα τρέχουν στον δρόμο και είναι πολύ σοβαρότερα και να ασχοληθούμε με αυτά. Π.χ. ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι θα πάει στο Ποτάμι. Ξέρω την κλασική έκφραση που θα μου απαντήσετε, αλλά την ίδια λέω κι εγώ.

Ο Ψαριανός είπε ακόμα ότι «δεν άφησα τη ΔΗΜΑΡ, αλλά η ΔΗΜΑΡ με άφησε». Ομως αυτό...
το πιασάρικο ερωτικό θέμα είναι πρωτοσέλιδο για την «Εσπρέσο».

Στο μεταξύ μπορεί και να μην έγινε το Ελλάδα- Ιαπωνία, λόγω του σοκ από τη μετακίνηση Ψαριανού στο Ποτάμι.

Να πιάσουμε άλλο σοβαρότερο θέμα να ασχοληθούμε. Να γράψουμε ότι η τρόικα κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτό όμως μόνο εγώ το έχω εδώ γράψει 1.357.420 φορές. Μία φορά ακόμη δεν προσθέτει και πολλά.

Είναι και το θέμα με τα υποβρύχια Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου, αλλά πάλι για υποβρύχια να μιλάμε; Ηταν γερμένα τα υποβρύχια, ή έστω τρύπια; Απλά υποβρύχια ήταν και παραγράφηκαν.

Κάποιο σκάνδαλο με αεροπλάνα και τανκς δεν έγινε; Ντροπή.

Ενα μόνο δεν κατάλαβα. Οι εξηγήσεις που κλήθηκαν να δώσουν για τη διαβίβαση της δικογραφίας της υπόθεσης των υποβρυχίων οι εισαγγελείς Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος γιατί έγιναν; Οι εισαγγελείς αυτοί έβαλαν την υπογραφή για να αγοραστούν τα υποβρύχια;

Εχουμε και τη δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Από το 2010 έως σήμερα έχουμε 250.000 λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους». Αντε βρε Κούλη! Και στους 1.000.000 όταν φτάσεις να κόψεις τούρτα!

Eίχαμε και τις αποδοκιμασίες μικροομολογιούχων κατά του Λουκά Παπαδήμου; Μα κατά του Παπαδήμου, βρε αχάριστοι;

Ηρθε και ο Κινέζος πρωθυπουργός. Αυτό ναι, αξίζει σχολιασμού. Πιο πολύ βλέπουμε στην Αθήνα τον Κινέζο πρωθυπουργό παρά τον δικό μας.

Ο Κινέζος έπαθε την πλάκα του για το πόσο μοιάζουν οι Ελληνες. Χίλια άτομα κοντά του και όλοι έμοιαζαν. Ηταν η στολή των ΜΑΤ.

Τελικά καλό έκανε το προχωρημένο της ώρας. Αντί να δούμε τι είδε ο Γιαπωνέζος στο ματς με την Ελλάδα, είδαμε τι είδε ο Κινέζος στη συνάντηση με τον Σαμαρά.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn