Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο Σαμαράς στο τούνελ

Ο Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Γνωρίζω ότι ουδείς ενδιαφέρεται, αλλά συγχωρείστε μου πάντως ένα σχόλιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος με στόχο την ενίσχυση του ρόλου του Βουλευτή. Ο Αντώνης Σαμαράς! Ενίσχυση του ρόλου του Βουλευτή!! Ο Αντώνης Σαμαράς που έχει διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα τους περισσότερους βουλευτές, που έχουν ποτέ διαγραφεί από κόμμα στην Ιστορία του Κοινοβουλευτισμού!!!

Ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος με στόχο να διακριθεί η Εκτελεστική από τη Δικαστική Εξουσία. Ο Αντώνης Σαμαράς! Ο προϊστάμενος του Αθανασίου!! Που τον έκραξε ο Μπαλτάκος για τα τηλεφωνήματα στους δικαστικούς και τον έκανε ρόμπα ο Κασιδιάρης!!!

Ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς! Που έχει κάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δωρεάν, παγκόσμια διαφήμιση της Πάρκερ!! Πρόεδρος-στυλό να έχουμε, να υπογράφουμε!!!

Προτείνει πολλά άλλα τραγελαφικά ο Αντώνης Σαμαράς. Το πιο τραγελαφικό είναι που προτείνει...
να γίνουν με αναθεώρηση του Συντάγματος πράγματα που μπορεί να κάνει, χωρίς να χρειάζεται καμιά αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως η μείωση του αριθμού των Γενικών Γραμματέων υπουργείων.

Ο Αντώνης Σαμαράς το έχει χάσει.

Ένας από τους τρόπους να βρει άκρη κάποιος που έχει χάσει κάτι είναι να αποταθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπως είχε κάνει κάποτε κάποιος που είχε σκοτώσει τη μνηστή του, αλλά η Νικολούλη τον κατάλαβε.

Ο Σαμαράς έχει και αυτός σκοτώσει ό,τι ζητάει να βρει. Περιέργως, τον Σαμαρά τον έχουμε καταλάβει εμείς, που δεν βλέπουμε με τον Σαμαρά φως στο τούνελ.

by Sotos