Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΚΚΕ κατά Τσίπρα, Άδωνις υπέρ ΚΚΕ

Στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha προχώρησε το ΚΚΕ, "ανακαλύπτοντας" υπαναχώρηση από τις θέσεις του κόμματος σε σχέση με την προεκλογική περίοδο του 2012. Στο πλαίσιο αυτό, ανοιχτό παραμένει το ερώτημα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν το ΚΚΕ να αρνηθεί ακόμα και συνάντηση...
με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο προγραμματικής συμφωνίας για κυβέρνηση της Aριστεράς. Την ίδια στιγμή, το ΚΚΕ εξασφάλισε για μία ακόμα φορά, μετά το νομοσχέδιο για τα φάρμακα, τα εύσημα του υπουργού Yγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στον Alpha ο Αλ. Τσίπρας, το ΚΚΕ ισχυρίστηκε πως "η κατάργηση των Μνημονίων πήγε ουσιαστικά 'περίπατο' και αντικαταστάθηκε από 'άρση των αδικιών των Μνημονίου', ό,τι δηλαδή ισχυρίζεται και η κυβέρνηση με τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια από το ματωμένο πλεόνασμα". Και πρόσθεσε: "Η κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων παραπέμπεται στο άγνωστο μέλλον, 'όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες', δηλαδή στο ποτέ".
Εύσημα Άδωνι για το βίντεο της ΚΝΕ

"Ότι θα έφθανα στη ζωή μου να πω εύγε στο ΚΚΕ πραγματικά δεν το περίμενα... Αλλά, με συγχωρείτε, σε αυτό έχουν δίκιο", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Αδ. Γεωργιάδης, επιτιμώντας το "χιουμοριστικό" βίντεο της ΚΝΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο... "υψηλής αισθητικής" βίντεο αυτό πρωταγωνιστής είναι ένα μωρό το οποίο γελάει ακούγοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Χ.Σ. από avgi