Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σύμπτωση θα είναι

Πιθανόν να θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει με τίτλο  «Οταν ο Α. Γεωργιάδης καταπίνει την γλώσσα του» και αναφερόμαστε στην αποκάλυψη του Περιοδικού Hot Doc που μας γνωστοποιούσε  ότι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιαδης, ενώ είχε ολοκληρωθεί ο διάλογος για την τροπολογία για τα φάρμακα και λίγο πριν αυτή έρθει στη Βουλή προς ψήφιση,  επισκέφθηκε τα γραφεία φαρμακοβιομήχανου.

Μετά το δημοσίευμα που υπέγραφε ο Κώστας Βαξεβάνης είχε δημιουργηθεί ένας ψιλοχαμός, με τον Γεωργιάδη να καταθέτει μήνυση σε βάρος...
του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Στην πορεία πράγματι αποδείχτηκε ότι ο υπουργός υγείας στις 22/11/2013 στις 21:30 το βράδυ, επιχείρησε να συναντήσει τον μεγαλοβιομήχανο φαρμάκων Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά αυτός απουσίαζε από το γραφείο του.

Μάλιστα το αρχικό άρθρο του περιοδικού ήταν σαφέστατο. Δεν άφηνε υπονοούμενα αλλά το έγραφε καθαρά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης «παρκάρει σταθερά δίπλα σε συμφέροντα. Είτε τα προσωπικά του, είτε μιας κάστας ευνοουμένων».Από κει και πέρα το περιοδικό δεν έδωσε καμιά συνέχεια σ’ αυτό το θέμα.

Το ότι σήμερα στην ιστοσελίδα του Hot Doc υπάρχει μια προβεβλημένη διαφήμιση της βιομηχανίας του Γιαννακόπουλου θα οφείλεται σε απλή σύμπτωση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ