Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η αποκάλυψη του "αγανακτισμένου" Πασόκου, στον Ενικό

Παράδοση έχει γίνει πλέον, η παρουσία, στο κοινό της εκπομπής "Ενικός", "συμπολιτών" που πάνε αντίθετα με το ρεύμα, και παρουσιάζονται ως υπερασπιστές της κυβερνητικής επιλογής, και κατήγοροι της αντιπολίτευσης.

Και χθες, παρουσιάστηκε τέτοιο κρούσμα, με τον συμπολίτη μας, κύριο Σμέρο, που αφού σε 3 δευτερόλεπτα είπε, ότι η κυβέρνηση κάνει κάποια "κακά" πράγματα, αφιέρωσε τον υπόλοιπο χρόνο της ερώτησης του, σε επίθεση...
στον ΣΥΡΙΖΑ......

Κωδικά, ο "συμπολίτης" μας, κύριος Σμέρος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν είναι δύναμη ελπίδας, αλλά εκφράζει την αγανάκτηση του κόσμου. Απόρησε, γιατί η αντιπολίτευση δεν βρήκε κανένα θετικό σημείο στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση και το καταψήφισε συνολικά. Μίλησε για φτηνά κολπάκια της Ραχήλ Μακρή που διακόπτει τους συνομιλητές της, τους κυβερνητικούς. Είπε ότι η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολιτικό παιχνίδι, γιατί βγήκε μία δημοσκόπηση που τον έβγαζε δεύτερο. Στο τέλος, μας ενημέρωσε, ότι καίγεται, να πάρει το 500αρικο του Σαμαρά!

Ο Παπαδημούλης, πήρε τον λόγο, και ξεκίνησε να απαντάει. Σε ότι αφορά τα πιθανά θετικά που μπορεί αν υπήρχαν στο πολυνομοσχέδιο, απάντησε ότι όλα "συσκευάσθηκαν" σε 2 άρθρα, και δεν γινόταν διαφορετικά. Και κλείνει την απάντηση, με μία ερώτηση, που τσάκισε τον συμπολίτη μας......

" Με τον Σμέρο, που ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Παλλήνη, τι σχέση έχετε;;"

Η Αλ Σάλεχ, του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί μάταια να το κουκουλώσει, αλλά επεμβαίνει η Ραχήλ Μακρή, όπου στο τάμπλετ της, παρουσιάζει το προφίλ του "συμπολίτη" Σμέρου, όπου λέει ότι είναι οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ, και τον ρωτάει, αν είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας καταφατική απάντηση.

Χάνει την ψυχραιμία του, ο Σμέρος, και φωνασκεί για την μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετατρέποντας τον εαυτό του, σε εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ!