Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη τα ξημερώματα ο Πρετεντέρης για το ποτήρι κατά Αναστασίου!

Bόμβα μεγατόνων από τη σύλληψη τα ξημερώματα του Γιάννη Πρετεντέρη για το ποτήρι με Κόκα-Κόλα κατά του Αναστασίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Με τη σύλληψη του γνωστού «πράσινου» οπαδού δικαιώθηκε η γνωστή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί «προβοκάτσιας» και για «θεατρινισμούς» του προπονητή του ΠΑΟ στο ντέρμπι.

Ο Πρετεντέρης, που είχε μάθει -μάλλον από τον Βορίδη- για την επικείμενη σύλληψή του, κρύφτηκε στα γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟ, αλλά συνελήφθη στις 5 τα ξημερώματα.

Είχαμε προαναγγείλει τη σύλληψη οπαδού του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πιστεύαμε ότι ο δράστης ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος και...
παρουσιαστής. Επειδή όμως ο Πρετεντέρης έχει παρελθόν με μπουκάλι που εκτόξευσε στο ΟΑΚΑ το ψάξαμε λίγο παραπάνω και βγήκε το λαβράκι.

Πριν από λίγο ο προβοκάτορας παρουσιαστής, κατά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, προσήχθη στη ΓΑΔΑ με πράσινες χειροπέδες, ενώ τον κρατούσαν αγκαζέ να μην τους ξεφύγει οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης, που σωστά κατήγγειλαν το θέατρο του Αναστασίου και ότι χτυπήθηκε από «πράσινο» οπαδό.

Συγκεντρώθηκαν ήδη στη ΓΑΔΑ οι πρώτοι οπαδοί του για συμπαράσταση.

Ο Πρετεντέρης κρατείται στο κελί θύρα 13 και ζήτησε μόνο να διαβάσει την εφημερίδα «Η Πράσινη», ενώ ενδιαφέρθηκε αμέσως γι’ αυτόν η τρόικα, αλλά λόγω της αποχώρησής της, όπως λέμε στο βασικό θέμα, θα περάσει αύριο Αυτόφωρο.
……………………………………………………………………………………………………………………………

Βόμβα: Εφυγε το πρωί η τρόικα από την Ελλάδα!

Βόμβα στη βόμβα θα το πάει σήμερα το «Πάμε Λουκέτο». Εφυγε το πρωί από την Ελλάδα η τρόικα! Βέβαια μιλάμε για τους εκπροσώπους στην Ελλάδα, Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς που πήραν προαγωγή και πάνε στην Ουκρανία, αλλά φεύγει και σύμπασα η τρόικα που βρήκε άλλη χώρα για να αρμέξει.

Η απόφαση κατά το μισό πάρθηκε από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ και κατά το άλλο μισό από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που είπε στους Ουκρανούς τα θερμότερα λόγια για τους συγκεκριμένους τροϊκανούς.

Αντίσταση πρόβαλε στη συγκεκριμένη απόφαση ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος κλείστηκε στο γραφείο του και έκλαιγε γοερά, γιατί τους είχε συνηθίσει πάρα πολύ και τι θα κάνει χωρίς αυτούς και δεν θα περνάει η μέρα του.

Εγινε μικρή δεξίωση χθες το βράδυ στο υπ. Οικονομικών και ο μπουφές είχε πάνω αποκλειστικά σαλάμι, αυτό το γνωστό του Αδωνη Γεωργιάδη που ρωτούσε τους τροϊκανούς αν το ξέρουν κι αν το τρώνε ολόκληρο ή σε φέτες.

Στη σύντομη ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι δέχεται κατάστηθα ένα πλήγμα, γιατί έλεγε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα και οι συγκεκριμένοι τρεις εκπρόσωποί τους, αλλά δεν το εννοούσε και η δήλωση γινόταν για εσωτερική κατανάλωση.

Ο Τόμσεν, συγκινημένος και μέσα στα κλάματα, είπε ότι τόσο υποτελείς ανθρώπους σαν τους Ελληνες πολιτικούς δεν έχει συναντήσει στη σταδιοδρομία του, που και κωλοτούμπα να τους έλεγε να κάνουν την έκαναν αμέσως με τριπλή κωλοτούμπα.

Ο Μαζούχ τίμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί του είχε ζητήσει 5.000 απολύσεις, αλλά ήταν τόσο ευγενής που έκανε 45.000 απολύσεις.

Κρατήθηκε μιας ώρας σιγή για τα πολυπληθή θύματα των μνημονίων και ευχήθηκαν οι τροϊκανοί όσοι επέζησαν να τα τινάξουν σύντομα.

Ο Μορς αναφέρθηκε στην Ελένη Λουκά, που ήταν η μόνη που τους περίμενε κατά τις επισκέψεις τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Και οι τρεις δήλωσαν με ένα στόμα ότι αυτό που τους έμεινε περισσότερο από τη χώρα μας ήταν η Πάολα και ο Παντελίδης και είναι ξενέρωτη η Ρουσλάνα από την Ουκρανία.

Και οι τρεις διαβεβαίωσαν επίσης ότι θα κάνουν καμπάνια να πάει το 12άρι της Ουκρανίας στην Ελλάδα και τόνισαν ότι η αποχώρησή τους ήρθε στην πιο ακατάλληλη στιγμή, πάνω που ήταν έτοιμοι να επιβάλουν ακόμη 12 μνημόνια.

Λόγω της αποχώρησης της τρόικας δόθηκε η εντολή από το Μαξίμου να χτυπήσουν πένθιμα την Κυριακή οι καμπάνες και θα ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ όσοι τις χτυπήσουν χαρμόσυνα.
……………………………………………………………………………………………………………………………

Τα νέα μπεστ σέλερ των εκδόσεων Λιβάνη
Καταιγίδα βιβλίων εκδίδουν οι εκδόσεις Λιβάνη, μετά το μπεστ σέλερ του Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Πιστός στις διακηρύξεις του ο εκδοτικός οίκος, βγάζει βιβλία από όλους τους χώρους.

Κυκλοφόρησαν μόλις χθες και είναι ήδη ανάμεσα στα ευπώλητα. Ο κατάλογος των νέων κυκλοφοριών:

1. Σίμος Κεδίκογλου: «Γεννημένος στις 30 Φεβρουαρίου».

2. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Γεννημένος το 1918».

3. Γιάννης Στουρνάρας: «Γεννήθηκα για την καταστροφή».

4. Αδωνις Γεωργιάδης: «Γεννήθηκα μ@λ@κ@ς».

5. Αλέξης Τσίπρας: «Γεννήθηκα άθεος».

6. Αντώνης Σαμαράς: «Γεννήθηκα στο Ζάππειο 1-2-3-4».

7. Πάνος Καμμένος: «Γεννήθηκα ψεκασμένος».

8. Νίκος Μιχαλολιάκος: «Γεννήθηκα ναζί».

9. Ραχήλ Μακρή: «Οι 50 αποχρώσεις των γκρι ταγέρ».

10. Μανώλης Καψής : «Ο ηλίθιος» του Ντοστογέφσκι.

11. Νίκος Δένδιας: «Γεννημένος δακρυγόνος».

12. Γιώργος Παπανδρέου: «Εγχειρίδιο βλακείας».

13. Σταύρος Θεοδωράκης: «Παπάκι πάει στην Ποταμιά».

14. Γιώργος Καμίνης: «Γεννήθηκα να μετράω μέχρι το 10».

15. Πολ Τόμσεν: «Γεννημένος δολοφόνος».

16. Ευάγγελος Βενιζέλος: «Γεννήθηκα 43 κιλά».

17. Δημήτρης Κουφοντίνας: «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη 2».

18. Δημήτρης Κουφοντίνας: «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη 3».

19. Δημήτρης Κουφοντίνας: «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη 3 1/2».
……………………………………………………………………………………………………………………………

twitter παίδες Ελλήνων

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ @anergiakias
Είμαι υπερήφανος. Μειώθηκε η ανεργία κατά δύο άτομα τον Δεκέμβριο.

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ @potamakias
Το Ποτάμι μοιράζει σήμερα συσσίτιο στο Σύνταγμα στις 2 μ.μ. από σούσι και κοχλιούς μπουμπουριστούς που έμειναν χθες βράδυ από το Αλάτσι.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @salamakias
Προσοχή. Παίρνουμε Μπεταντίν για 20 μέρες και Πονστάν για 30 που υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει η απεργία φαρμακοποιών.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @salamakias
Οπου κλείνει ένα φαρμακείο θα χτίσουμε μία φυλακή.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @oukraniakias
Ντροπή και αίσχος. Στην τελευταία δημοσκόπηση μας δίνουν 3,8%. Πολύ μάς δίνουν. Ντροπή τους!

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @ forompixtakias
Ο Γκάουκ μάς μετέφερε το γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις. Ενδιαφέρθηκε για τα pretty κολάν και την έξυπνη σήτα.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ @ektelestakias
Ζήτησα 5 ημέρες άδεια για να πάω στη Γιορτή του Βιβλίου.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @salamakias
Απείλησα τον Τόμσεν ότι θα φύγω στην Αμερική. Στην Ντίσνεϊλαντ.

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @ forompixtakias
Χτυπάμε τη φοροδιαφυγή. Αυτή τη στιγμή έχουμε επιδρομή της Οικονομικής Αστυνομίας. Συνέλαβαν 1.540 γέρους και γριές που όφειλαν συνολικά 342 ευρώ.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @apethantakias
Θα εκδώσουν το βιβλίο μου από τον εκδοτικό οίκο «Κερί και Λιβάνι».

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @prothipourgakias
Με το φιλοδώρημα που πήρα για τις πίτσες στα Οσκαρ, σώζεται δύο φορές η Ελλάδα.

Eπεσαν οι τιμές στα ακίνητα. Μόνο 5 εκατ. ευρώ πιάνει η Ακρόπολη, αποτίμησε ο Γκάουκ

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι