Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Γάλα ημέρας «Σαν Πέρσι»

Μπορεί ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι να έβαλε τα τρία γκολ της Μάντσεστερ στον Ολυμπιακό, όμως ο Αντώνης Σαμαράς μετά το 3-0 τον έκλεισε για τη μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία που αρχίζει για το γάλα ημέρας και το φρέσκο γάλα.

Το κόνσεπτ έχει βρεθεί. Ο Φαν Πέρσι θα κρατάει ένα μπουκάλι φρέσκο γάλα 300 ημερών και θα λέει στην κάμερα: «Γάλα σαν Πέρσι».

Αλλά αυτό που δεν καταλάβαμε είναι το εξής: αφού το γάλα ημέρας διαρκεί δύο ημέρες, γιατί τα 90 λεπτά του αγώνα να μη λήγουν στα 180´ και στα 190´με τις...
καθυστερήσεις; Εκεί χάθηκε η πρόκριση.

Σαμαράς και Βενιζέλος είδαν τον αγώνα μαζί στο μέγαρο Μαξίμου, στην 432.678η κρίσιμη συνάντηση που είχαν μέσα στο 2014.

Με πλεόνασμα λοιπόν ενός μόλις γκολ προκρίθηκε η Μάντσεστερ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της. Ενώ ο Σαμαράς, με πλεόνασμα 2,9 δισ. ευρώ, μέχρι που χλευάζεται.

Στο τελευταίο τέταρτο πίεζε ο Ολυμπιακός και με ένα γκολ προκρινόταν. Γι’ αυτό ο κ. Σαμαράς είπε να είναι έτοιμη η αίθουσα διαγγελμάτων για κάθε ενδεχόμενο. Δεν πειράζει, Αντώνη, στη Γιουροβίζιον.

Αν προκρινόταν ο Ολυμπιακός, θα είχαμε διπλή επίσημη αργία σήμερα: του Αγίου Πλεονάσματος, μεγάλη η χάρη Του, και του Αγίου Μίτσελ, μεγάλη η χάρη του, που δεν φοβήθηκε κι έβαλε τον νεαρό Βέργο στο τέλος.

Η διαφήμιση του Φαν Πέρσι θα πιάσει. Εγώ το βρήκα, πάντως. Αντί για φρέσκο γάλα, ζητάω από αυτό που έχει λήξει. Εγγυημένα καλύτερο και φρεσκότερο.

Το καινούργιο που συμφωνήθηκε δεν το μάθατε ακόμα. Καθιερώνεται και ο μηνιαίος μισθός διαρκείας μιας μέρας.

Πιο μεγάλη έκπληξη από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού προκάλεσε ένα άλλο γεγονός. Διορίστηκε 77χρονος πρόεδρος του ΟΠΑΔ με γενναίο μισθό. Στον τόπο τα νιάτα, που λένε.

Στο στοίχημα το είχα παίξει ότι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός και θα βρουν το Μπόινγκ. Τα έχασα και τα δύο.

Κρίμα, ρε Ολυμπιακάρα, θα τους δείχναμε πως όταν εμείς είχαμε ανακαλύψει το πρωτογενές πλεόνασμα, αυτοί δεν είχαν ανακαλύψει ακόμη το ποδόσφαιρο!

Το Σαββατοκύριακο είναι 140.000 Ελληνες στο Λονδίνο για ψώνια, και χθες στον πιο κρίσιμο αγώνα μόνο 4.000 στο Μάντσεστερ.

Στο γήπεδο είχαν πάει και 100 φοιτητές από το Λονδίνο, οπαδοί του Αδωνη.

Τη μετάφραση στο τέλος των παικτών των δύο ομάδων από και προς τα εγγλέζικα έκανε ο Τσίπρας.

Αντί για το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένδειξη τιμής για την Ελλάδα και το πρωτογενές πλεόνασμα, στην έναρξη τίναξαν το θερμαινόμενο υπόστρωμα του τηλεμάρκετινγκ.

Στο ημίχρονο τι έγινε στο «Ολντ Τράφορντ», δεν το είδατε. Μίλησε ο Αδωνις στη σέντρα. Ακολούθησε αγώνας πάλης με φοιτητές μπροστά στα μάτια του έντρομου Φαν Πέρσι.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι