Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κάψε κάτω από την μπάρα!

Του Λάκη Μπέλλου

Δεν φτάνανε οι σεισμολόγοι στα κανάλια με τις προβλέψεις τους, έχουμε τώρα και τους διοδιολόγους που από το πρωί προβλέπουν πόσα διόδια θα καούν σήμερα.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος παρακαλεί να μην καίγονται καθόλου τα διόδια τα Σαββατοκύριακα που έχει μεγάλη κίνηση και να καίγονται μονά-ζυγά τις καθημερινές.

Σήμερα στα διόδια Μαλακάσας είναι...
ανοιχτά προς τη Μάλα και κλειστά προς την Κάσα.

Κάψε κάτω από την μπάρα! Ο Πύρρος το είχε πει και γι’ αυτό άναψαν το πυρ!

Ζητήσαμε βοήθεια από τις ξένες χώρες να έρθουν 300 Καναντέρ για να σβήσουν τις φωτιές στα διόδια.
Μένω κοντά στα διόδια της Μαλακάσας και ζήτησα να κηρυχτώ πυρόπληκτος.

Ο Μιχελάκης την πάτησε πάλι. Τον πήρε ο πρωθυπουργός από την Κεφαλονιά και τον έστειλε στη Μαλακάσα.

Η Μαρία Ρεπούση ελέγχεται γιατί έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό. Τα έβγαλε συγκεκριμένα στην Τουρκία, στην Τράπεζα Σμύρνης, γιατί στις ελληνικές έχει συνωστισμό.

Καήκαμε αν δεν βγουν καθαροί οι τρεις βουλευτές που ελέγχονται. Διαφορετικά θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή με Μαρκογιαννάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρούν στον σταυρό για τους ευρωβουλευτές, γιατί είναι άθεοι.

«Φόρο λίπους» 10% επιβάλλει η τρόικα σε βούτυρο, κρέμες, γάλα, τυρί, πίτσα, σοκολάτες, κρέας κ.λπ. Θα συλλαμβάνονται επίσης όσοι είναι πάνω από 39 κιλά.

Τα νούμερα 2, 4, 7, 13, 42 και Τζόκερ το 3,1 Ρίχτερ είναι τα νούμερα που προβλέπουν οι σεισμολόγοι σήμερα για την Κεφαλονιά.

Με τα χρήματα που αγοράζεις 20 βασικά είδη για το καλάθι της νοικοκυράς στο Λουξεμβούργο, στην Ελλάδα αγοράζεις μόνο το καλάθι.

Ο Αγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται κάθε 1η και 15 του μηνός στην Τουρκία.

Η Ρεπούση διέψευσε πριν από λίγο ότι έχει καταθέσεις στο εξωτερικό. Ολες οι καταθέσεις της είπε ότι είναι στην Τράπεζα Ζαλόγγου.

Ο κ. Σαμαράς απάντησε στη Eurostat που τον κατηγόρησε ότι δεν ξέρει να μετράει, ότι γνωρίζει αριθμητική και ότι «1 και 1 ίσον 2» και ότι κάθε βράδυ για να κοιμηθεί μετράει Ζάππεια.

Μεγάλη διαδήλωση στις 6 μ.μ. στη Λισαβόνα. Κλειστό το μετρό Συντάγματος και τα διόδια Αφιδνών.

Από efsyn