Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ε, ρε, γλέντια -> Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν λέω όχι στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοιχτός σε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

"180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ"  είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διευκρινίζοντας μάλιστα πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε".

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, δήλωσε αναφορικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές "η μερική μας έξοδος στις αγορές μέσα στο 2014 αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι" είπε και πρόσθεσε:...
"100% βγαίνουμε από το τούνελ"

Ανοιχτός σε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε από πλευράς του και ο βουλευτής της Ν.Δ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

"Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κάτω από αυτή τη λογική και με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας, μπορεί να χωρέσουμε πολλοί από πολλά κόμματα" ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη "Ελευθεροτυπία".

Από capital