Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη η γυναίκα και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή - Ο Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Η  οικονομική αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος» τον οποίο διατηρουν στον Ψυχικό, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Η Ελένη Θεοδώρου, σύζυγος του πρώην υπουργού, είναι πρόεδρος του οίκου ευγηρίας και συνελήφθη για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας. Ο κύριος Γιακουμάτος αμφισβήτησε την σοβαρότητα της παράβασης και δηλώνει ότι...
«σε λίγες ημέρες θα είναι πάλι έξω», ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Από ThePressProject

Συνέλαβαν την σύζυγο και τον αδερφό του Γιακουμάτου… 
Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός(Ηχητικό)…

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι φέρονται να  ενέχονται για φορολογικές παραβάσεις.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο πρώην Υπουργός, η σύζυγος του διώκεται ως πρόεδρος εταιρείας φροντίδας ηλικιωμένων για μια φορολογική παράβαση του αδερφού του ύψους 24.000 ευρώ.

«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους», δηλώνει ο κ. Γιακουμάτος...

Ακούστε τι δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

enikos μέσω   από nonews-NEWS

Συνελήφθη η σύζυγος και ο αδελφός του Γ. Γιακουμάτου – Ο ίδιος δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας  
Για χρέη που αφορούν οίκο ευγηρίας που διατηρεί η οικογένεια Γιακουμάτου στην περιοχή του Ψυχικού συνελήφθησαν, τη Δευτέρα, η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη, όπως και ο αδερφός του βουλευτή.

Σε έλεγχο που έγινε από την οικονομική αστυνομία στον οίκο ευγηρίας, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού ΣΚΑΪ, η υπόθεση αφορά φοροδιαφυγή 24.000 ευρώ.

«Πρόκειται για μια μικρή φορολογική παράβαση για την οποία δεν κληθήκαμε ποτέ, ούτε ενημερωθήκαμε για να δώσουμε εξηγήσεις. Αυτό είναι το έγκλημα», φέρεται να δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος.

imerisia μέσω ertopen