Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Mήνυση Αδωνι Γεωργιάδη στον Κώστα Βαξεβάνη και μάχη «τιτιβισμάτων» στο twitter

Μήνυση σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο περιοδικό «Ηοt Doc» που τον παρουσίαζε να έχει συνάντηση με συγκεκριμένο φαρμακοβιομήχανο λίγες μόλις ώρες πριν την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας για τις τιμές των φαρμάκων.

Η γνωστοποίηση της μήνυσης από τον υπουργό Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό...
στο twitter έδωσε το έναυσμα για ανταλλαγή «τιτιβισμάτων» με τον εκδότη - δημοσιογράφο δίνοντας μία πρόγευση του τι θα επακολουθήσει στις δικαστικές αίθουσες. Μεταξύ άλλων ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για δήθεν βιντεο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αφού δεν παρουσιάζεται από τον δημοσιογράφο, γεγονός που όπως επισημαίνει συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη.

Ακολουθεί ο διάλογος :

Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα κατετέθη η μήνυσή μου προς τον @KostasVaxevanis για τα γνωστά άθλια δημοσιεύματα. Τα υπόλοιπα επί του θέματος στο δικαστήριο.

Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi προτζεκτορα να έχετε μαζι στο δικαστηριο για κάνουμε προβολή βιντεο

Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis τα περί βίντεο και του εκβιασμού μέσω αυτού συμπεριλαμβάνονται στην μήνυση και το τμήμα εκβιασμών θα ασχοληθεί. Ετοιμάσου...

Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi α είσαστε και αστροπελέκι.Δεν υπάρχουν εκβιασμοί για δημοσιευμένα πράγματα

Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis δεν έχετε δημοσιεύσει κανένα βίντεο, διότι βίντεο δικό μου με φαρμακοβιομάχανο στο γραφείο του δεν υπάρχει και γιατί δεν τον κατονομάζετε αυτόν τον φαρμακοβιομάχανο; Ντρέπεστε; Για όλα αυτά όμως θα πληρώσετε. Και πολλά!

Από iefimerida