Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ξαναχτύπησε ο τεχνοκράτης* Χαρούλης Θεοχάρης (βίντεο)

Θες ν' αγιάσεις ρε παιδί μου και δεν σ' αφήνουν!Τσουπ αξημέρωτα στο στασίδι του Mega ο Χαρούλης ο Θεοχάρης,ο "ραβασάκιας" τεχνοκράτης να χασκογελάει πάλι!

Εδώ στο Ζείδωρον δεν είμαστε εμπαθείς γενικώς,αλλά κάθε φορά που βλέπουμε αυτό το παλικάρι στα παράθυρα να χασκογελάει χωρίς λόγο, ενώ δίπλα του του λένε ότι ο κόσμος πεθαίνει, μας έρχεται στο νου η δήλωση...
του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου: "Ο τεχνοκράτης* δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά. Λοιπόν "τεχνοκράτης" δεν είναι ουδέτερη λέξη"!

Βέβαια αυτό ριμαδιασμένο μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του τεχνοκράτη Χάρη Θεοχάρη μπορεί να μην είναι της επιτυχίας, αλλά τικ αμηχανίας καθότι σήμερα που τον προσέξαμε περισσότερο τον είδαμε να δαγκώνει τα χείλη του και ταυτόχρονα να σηκώνει και τα... φρύδια του!

Τι να πούμε.... ας πάρει θέση η επιστήμη.
Ζείδωρον
==========

Στα της συνέντευξης τώρα του παλικαριού
«Όποιος έχει μπει σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του» είπε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, στην πρωινή εκπομπή του Mega!!!! κι όπως πάντα χαμογελούσε το παιδί σαν να έλεγε το πιο έξυπνο... ανέκδοτο του κόσμου.

Ο κ. Θεοχάρης  συμπλήρωσε: «Η υποφορολόγηση ή η υπερφορολόγηση είναι θέμα φορολογικής πολιτικής. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με υποθέσεις που έχουν παραγραφεί και να αφήνουμε τη φοροδιαφυγή να οργιάζει. Άλλη αντιμετώπιση θα έχουν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν και είναι συνεπείς, από τους μπαταχτσήδες. Θα αντιμετωπίσουμε με επιείκεια οφειλέτες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Κάποιος που είναι σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του».

Πέταξε όμως και κάθε ευθύνη από πάνω του λέγοντας, πάντα χαμογελαστά: "εγώ δεν νομοθετώ, απλά παίρνω τους φόρους"!!!!
Δείτε τα βίντεο από το Mega:
Σχετικά με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής 
«Αναγνωρίζεται πλέον» από την Ε.Ε. «ότι τα βήματα που έχουμε κάνει είναι άλματα» σημείωσε ο κ. Θεοχάρης αναφερόμενος στο «κυνήγι» της φοροδιαφυγής, ενώ τόνισε ότι: «Αποδεικνύουμε και θα αποδείξουμε ότι έχουμε αρχίσει να πιάνουμε τη φοροδιαφυγή και από τους μεγάλους», εδώ χαμογελάμε και μεις!!!!

Σε ό,τι αφορά τις αποδείξεις ο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, επεσήμανε ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο τι θα γίνει, ενώ αναφορικά με το ζήτημα που ετέθη για τις υπερωρίες των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μετά τις 11 μμ, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται κανονικά και μετά τις 11 το βράδυ.
Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega:

Από zeidoron