Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29 χρονος τραυματίας

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 29χρονος Γέροντας Αλέξανδρος ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου έπεσαν νεκροί άλλοι δύο άντρες.

Σύμφωνα με το δεύτερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του...
Σαββάτου κατά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών έγινε στον τραυματία σπληνεκτομή και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο ο τραυματίας κατά τη διακομιδή του είχε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακοοσφυϊκή χώρα και στην αριστερή υποκλείδια χώρα ως πύλες εισόδου και εξόδου της σφαίρας.

Η κατάσταση του τραυματία παραμένει κρίσιμη και παρακολουθείται από ομάδα χειρουργών

Από το ΕΘΝΟΣ 

Μητέρα του 29χρονου που χαροπαλεύει: Εχουν χτυπηθεί όλα τα ζωτικά του όργανα 
Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου που έπεσε βαριά τραυματισμένος από τα πυρά των δολοφόνων που χτύπησαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ το απόγευμα της Παρασκευής είπε πως ο γιος της δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως χθες οι γιατροί με δύο χειρουργεία ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο θώρακα κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή των 29χρονο, ωστόσο η κατάσταση του είναι ακόμα πάρα πολύ δύσκολη, βρίσκεται στην εντατική διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός. Μάλιστα όπως είπε η μητέρα του όλα τα ζωτικά όργανα είναι πειραγμένα από τα χτυπήματα «ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν την καρδιά. Τα χτυπήματα από τις σφαίρες ήταν τόσο δυνατά που το στομάχι του νεαρού έπεσε στην κοιλιά».

Μάλιστα η μητέρα του νεαρού είπε προκαλώντας συγκίνηση «Δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί. Ήδη έχασα ένα από μεσογειακή αναιμία».

Από iefimerida