Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος- Εντάλματα για Λαγό και Κασιδιάρη

• Ευρεία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα του Σαββάτου
• Αναζητείται ο Λαγός και άλλοι 2 βουλευτές
• Παραγγελία Εισαγγελέα: «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση»
• Ερχονται άλλες 34 συλλήψεις μελών της Χ.Α. 
Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει το Mega, μετά οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησαν οι συλλήψεις με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης με πρώτη σύλληψη αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου...
και θα ακολουθήσουν άλλες 4 συλλήψεις εκ των οποίων η μία αφορά τον Γιάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκτός των βουλευτών θα συλληφθούν άλλα 34 άτομα.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, Βασίλης Χιώτης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα, ενώ ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος συνελήφθη πρώτος.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη πρώτος ως αρχηγός του κόμματος και της οργάνωσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προέβαλε αντίσταση.

Από iefimerida