Τρίτη 30 Απριλίου 2013

O Άδωνης, το ταξίδι φάντασμα στο Κουρδιστάν με τους 22 επιχειρηματίες και η ειδική ομάδα του Καμμένου που ανέλαβε να τον εξολοθρεύσει!

Αλήθεια πως πήγε εκείνη η περίφημη τρικομματική αποστολή στο Κουρδιστάν, στην οποία συμμετείχε και η πολεμική μηχανή του διαδικτύου Άδωνης Γεωργιάδης; Πραγματοποιήθηκε η όχι η αποστολή. Και γιατί δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση από την μεριά του κ. Γεωργιάδη; Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ σ΄αυτή την μυστηριώδη αποστολή επρόκειτο να συμμετάσχουν...
οι βουλευτές Αδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Σάββας Αναστασιάδης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και η Κατερίνα Μάρκου από τη ΔΗΜΑΡ. Θα παρακαλούσαμε θερμά τους παραπάνω εκπροσώπους του κονοβουλίου να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της αποστολής τους.

Πάντως είναι εντυπωσιακό το πως ο Γεωργιάδης παρότι επισκέφθηκε το Κουρδιστάν δεν έλειψε καθόλου από την Αθήνα. “Πέντε Ελληνες βουλευτές πήραν μία αξιοσημείωτη πρωτοβουλία: αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο Κουρδιστάν και να πάρουν μαζί τους είκοσι δύο επιχειρηματίες, με στόχο να τους ανοίξουν δρόμο για δουλειές.”

Αυτό έλεγε η είδηση και με ενδιαφέρον διαβάσαμε στο Capital. Ποιοι ήταν αυτοί οι 22 γενναίοι επιχειρηματίες που συνόδευσαν τους 5 βουλευτές; Τελικά τι απέγινε μ΄αυτό το ταξίδι; Γιατί διαβάσαμε τόσα πολλά για ένα ταξίδι που επρόκειτο να γίνει και δεν είδαμε ούτε μία φωτογραφία, ούτε ένα ρεπορτάζ, για την πραγματοποίηση του ταξιδιού; Τελικά έγινε η όχι αυτό το ταξίδι στο Κουρδιστάν; Κι αν αναβλήθηκε δεν θα έπρεπε να το μάθουμε; Μήπως επρόκειτο για ένα ταξίδι που στην ουσία ήτο προσομοίωση του Πειράματος της Φιλαδέλφειας;
Μόνο έτσι θα μπορούσε ο Άδωνης να ασχολείται με τις τρίχες και το σκάφος του Καμμένου, να ανοίγει μέτωπο με τον νεαρό Παπαδάκη του ANT1, να γράφει διαρκώς στο twitter, να υπερασπίζεται τις επενδύσεις του Μπόμπολα, να παίρνει σβάρνα τα κανάλια, (χθές τον βρήκε το ξημέρωμα στο Κόντρα)  να αποτελεί εν ολίγοις την αιχμή του δόρατος της ΝΔ, παρέα με τον Μάκη Βορίδη.

Άργησε ο Καμμένος αλλά κατάλαβε ότι ο Άδωνης δεν είναι παίξε γέλασε κι έτσι αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει σοβαρά.

Ζήτησε, όπως μας πληροφορούν, από την «ειδική ομάδα» των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ξεψαχνίσει την ζωή του Άδωνη, λεπτό προς λεπτό. Ο Καμμένος απαίτησε από την ομάδα να δουλέψει μεθοδικά όπως στο CSI Μαιάμι, να ψάξουν τα πάντα όλα για τον Γεωργιάδη. «Εγώ αυτόν θα τον τελειώσω...». Eίναι η αγαπημένη έκφραση του Καμμένου για τον Γεωργιάδη και τώρα πλέον με ενδιαφέρον περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για τον PSY του ελληνικού κοινοβουλίου ο οποίος με το gangnam style του έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Από kourdistoportocali το μέσω Σίβυλλα μοντάζ Γρέκι