Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξέχασαν να εξαφανήσουν με photoshop το ρολόι !

Δείτε μια φωτογραφία με το ρολόι πίσω από τον συλληφθέντα ληστή !!! 

Δείτε σχετικό σχόλιο σε ρεπορτάζ της zougla.gr !
Η Αστυνομία αίφνης θυμήθηκε και δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες. 

Συνιστούμε την επόμενη φορά που θα φωτογραφίζουν συλληφθέντες να μην αποτυπώνουν στην ψηφιακή φωτογραφία...
το ρολόι του τοίχου που δείχνει 8:25.

Διότι από τις δύο μετά το μεσημέρι έως τις οκτώ βράδυ πέρασαν και έξι ώρες και όλο και κάποια αίματα θα είχαν σκουπιστεί. Λέμε τώρα. 

Από Παπατζήδες 

Κακοποίηση συλληφθέντων: Η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. και το ρολόι που "δεν συμφωνεί" 
Άλλη ώρα από αυτή που δίνει επισήμως η Αστυνομία για τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων της Κοζάνης δείχνει το ρολόι πίσω από τον Δ. Μπουρζούκο! ρωτήματα προκύπτουν για την ώρα που φωτογραφήθηκαν οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, λόγω της διαμάχης που έχει προκύψει για το αν χτυπήθηκαν κατά τη σύλληψη ή βασανίστηκαν αργότερα. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, αλλά και αναλυτικά στοιχεία για τη λήψη τους, οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στη Βέροια. 

 Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, στάλθηκαν στις 13:30 στην Αντιτρομοκρατική, ώστε να ταυτοποιηθούν άμεσα οι δράστες. 

Ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες, ένα ρολόι "χαλάει" την ιστορία. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το αρχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, ο Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος, φωτογραφήθηκε μεσημέρι, ωστόσο το ρολόι πίσω του δείχνει 08:25. 

Μοιάζει να είναι πρωί καθώς στην αμέσως επόμενη φωτογραφία, φαίνεται ξεκάθαρα το φως του ήλιου να μπαίνει από το παράθυρο. Η ώρα μπερδεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, καθώς τη συγκεκριμένη ώρα δεν είχε γίνει καν η σύλληψη. 

Η ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απαντήσει αν πρόκειται για ένα ρολόι σταματημένο, που λέει και το τραγούδι ή τα στοιχεία δεν λένε όλη την αλήθεια για το τι συνέβη 

Από news247

Δύσκολο να βρεθεί πραγματικός δικαστής έξω από στοές και εξαρτήσεις αναδρομικών, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
 Από τη Σίβυλλα