Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

H ροζ ρόμπα του Πάγκαλου ...και το ξέσπασμα του Καμμένου !

Πυρά κατά τις κυβέρνησης επιχείρησε να εξαπολύσει ο κ. Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής, ασκώντας κριτική για τα πάντα και καταλήγοντας στο ότι εκχωρείται η εθνική κυριαρχία. Από τα πυρά δεν ξέφυγε και ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος τον οποίο αποκάλεσε «περιφερόμενο θίασο με...
ροζ ρόμπα»!

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισήμανε ότι η κυβέρνηση καταπατά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες καθώς οι υπουργοί δεν απαντούν στις ερωτήσεις βουλευτών, πως καταργεί την Βουλή με «Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου που προβλέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις , μεταξύ αυτών και η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ασυλίας της χώρας, ο πλούτος της χώρας και όσα αφορούν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είναι παράβαση του Συντάγματος. Είναι Συνταγματική εκτροπή όταν η κυβέρνηση αρνείται να δώσει λόγο στο κοινοβούλιο». Σημείωσε ότι «Και πριν από ένα χρόνο τα έλεγα αυτά και κατήγγειλα τα μνημόνια και κάποιοι της ΝΔ χειροκροτούσαν όρθιοι αλλά σήμερα σιωπή». «O ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος» 

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, αναφέροντας «Καταδικάστηκε σήμερα ο Λιάτσος και ομολόγησε στο δικαστήριο λέγοντας ότι τα πρωτοσέλιδα ήταν αναλήθειες που του τα έδωσαν τρίτοι. Ότι ζητεί συγνώμη γιατι κάποιοι ήθελαν να εκτρέψουν την συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα όπως επιχείρησαν να το κάνουν πριν από μια εβδομάδα. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος» και συμπλήρωσε «είναι περιφερόμενοι θίασοι , περιφερόμενοι με ροζ ρόμπες που την μια μέρα λένε μαζι τα φάγαμε και την άλλη υποδεικνύουν την εξαφάνιση εκείνων με τους οποίους διαφωνούν».