Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

28η Οκτωβρίου 2012 -> Πλάνα που δεν θα δείτε στην τηλεόραση! (Βίντεο) - Xούντα! Κατέβασαν τον στρατό στους δρόμου

Ο σύντροφος που με το ψευδώνυμο LANTZO168 έχει τον δικό του χώρο στο youtube έφτιαξε και μας έστειλε ένα βίντεο με συρραφή στιγμιότυπων που έγιναν στις σημερινές παρελάσεις.

 Στο κείμενο του που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: Πλάνα που δεν θα δείτε στην τηλεόραση! Έκανα μια επιλογή από σημερινά...
«παρατράγουδα», που θα έλεγαν και στην TV..!

Τα συνθήματα είναι ...«όλα τα λεφτά

Από tsak-giorgis

Xούντα! Κατέβασαν τον στρατό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
kourdistoportocali
  

O στρατός στoυς δρόμους της Θεσσαλονίκης... 
Αν και το ΓΕΣ έστειλε πριν από μερικές μέρες ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθάριζε πως δυνάμεις του Ελληνικού Στρατου δεν θα συμμετάσχουν στα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, οι φωτογραφίες δείχνουν ακριβώς το αντίθετο! Όπως φαίνεται, η... Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει από στρατιώτες γύρω από τους δρόμους που θα γίνει η παρέλαση.

Από non-news

farmakoglwssa-kirki


Τρίπολη χρήση χημικών 28-10-2012  
arcadiavoice 

Bίντεο από το άγριο ξύλο που έριξαν τα ΜΑΤ, στην Θεσσαλονίκη... 
Με τις ασπίδες και τα γκλομπ, τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους διαδηλωτές, μετά το... τέλος της παρέλασης, στην συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, την ώρα της έντασης, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έπεσε στον δρόμο, ύστερα από χτύπημα πολίτη. 
Δείτε το βίντεο.
  
Από nonews-NEWS

Ενταση και ξύλο από τα ΜΑΤ, στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια μετά το τέλος της παρέλασης...
Με το πέρας της παρέλασης ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα επεισοδία στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. Διαδηλωτες που επιχείρησαν να μπουν στον χώρο εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, που τους απώθησαν με ασπίδες και με γκλομπ.

Από nonews-NEWS



Αποδοκίμασαν τον Παπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)...

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Κάρολος Παπούλιας, από πολίτες στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που... αποχωρούσε η αυτοκινητοπομπή του...

Από nonews-NEWS






Φυγάδευσαν τους επισήμους στο Ηράκλειο... 

Φυγάδευσαν τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Δεικτάκη και τον Διοικητής της ΥΠΕ Αντώνη Γρηγοράκη από τα σκαλοπάτια πίσω από το... άγαλμα του Βενιζέλου και βγαίνουν στο δημοτικό πάρκινγκ Ηρακλείου κάτω από την Πύλη Γεωργίου προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της παρέλασης. Τεράστιες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας. 
Το σημείο της εξέδρας παραμένει αποκλεισμένο ενώ οι ομάδες εκείνων που αντιδρούσαν σε όλη την διάρκεια της παρέλασης παραμένουν στο χώρο και φωνάζουν συνθήματα. 
prismanews.gr 

Από nonews-NEWS

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 

 farmakoglwssa-kirki


Τα προεόρτια της παρέλασης στην Καλλιθέα  
Πάρτι μετά την παρέλαση  
Από vnousis