Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εθνοπατέρες-λήσταρχοι ρημάζουν νομοτύπως τον ελληνικό λαό

Υπάρχουν λαμόγια και λαμόγια κάτω από το "δημοκρατικό" ήλιο του Λαμογιστάν. Άλλα κλέβουν στα μουλωχτά κι άλλα, όπως οι 300 "εθνοπατέρες", μας κλέβουν στα φανερά, και μάλιστα με τις ευλογίες μας! Τι το αφύσικο, θα μου πεις. Οι 300 τυχοδιώχτες μπαίνουν στη Βουλή για να βολευτούν οι ίδιοι και το συγγενολόι τους. Γιατί νομίζετε εσείς οι δημοκράτες ότι μπαίνουν; Για να μας υπηρετήσουν; Χα, χα, χάααα!

Είδατε κανέναν υστερικά κοπτόμενο υπέρ του λαού, κανέναν Τσίπρα, καμία Παπαρήγα, κανένα Μιχαλολιάκο, κανένα Καμμένο να κάνουν, π.χ., απεργία πείνας για να μειωθούν...
οι προκλητικές αποδοχές των 300 βολευτών υπέρ του πενόμενου λαού; Όχι βέβαια! Τα καλά και συμφέροντα της τσέπης τους υπηρετούν κι αυτοί.

Δεν περιμένω φυσικά τέτοιες ευαισθησίες από τους αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης, διότι αυτοί δεν προσποιούνται πια τους "προστάτες" του λαού. Έχουν ήδη βγάλει τις μάσκες της υποκρισίας κι έχουν αρπάξει το χασαπομάχαιρο εναντίον δικαίων και αδίκων, κατά τη συνήθη πρακτική των προηγούμενων ανάλγητων κυβερνήσεων. Γι' αυτό και η περίοδος χάριτος που τους είχα δώσει κι εγώ εξέπνευσε σύντομα.

Μήπως είδατε ποτέ καμία διαδήλωση "αγανακτισμένων" να ορύονται έξω από τη Βουλή για να μειωθούν οι 300 τυχάρπαστοι βολευτές σε 150, και οι συνολικές αποδοχές τους να μην υπερβαίνουν το μέσο μισθό δημοσίου υπαλλήλου; Μπάαα! Εκτός από κανένα αποκαλυπτικό άρθρο εδώ κι εκεί στου κουφού την πόρτα, ώστε να ικανοποιούνται οι ηδονοβλεψίες τση "δημοκρατίας", δεν υπήρξε μέχρι σήμερα καμία οργανωμένη και δυναμική διαμαρτυρία.

Με τι προσόντα, όμως, μπαίνουν οι εθνοπατέρες (διάβαζε εθνοπατριοί) στη Βουλή; Με την αναγνωρισιμότητα και την "ευγενή" καταγωγή, φυσικά, όπως, π.χ., ο Πύρρος Δήμας και άλλοι και άλλες! Μήπως υποβάλλονται σε κάποιες εξετάσεις γνώσεων και ικανοτήτων, κάποιου είδους ΑΣΕΠ, προτού επιλεγούν για να μπουν στα ψηφοδέλτια; Άπαγε της βλασφημίας! Δε μετράνε τα ουσιαστικά προσόντα στη "δημοκρατία" του Λαμογιστάν. Ο "δημοκρατικός" λαός τους στέλνει στη Βουλή για κάνα ρουσφέτι και για να τους καμαρώνει. Τι τους χρειάζονται τα ειδικά προσόντα;

Διαβάστε τώρα το επόμενο άρθρο και βράστε με το ζουμί σας, όπως έβρασα κι εγώ όταν το διάβασα. Υπάρχει όμως μία ειδοποιός διαφορά μεταξύ υμών και εμού: εσείς μεν πίνετε νερό στ' όνομα τση "δημοκρατίας", εγώ δε την εξορκίζω ως εφιάλτη και υπεύθυνη της εξαθλίωσής μας, ονειρευόμενη, αιθεροβάμων ούσα, μια έντιμη και ικανή χούντα που θ' ανέβει αναίμακτα στην εξουσία για να μας γλιτώσει από τα νύχια της πρώτης, στέλνοντας τους 300 χαραμοφάηδες, μαζί με τους διεφθαρμένους διαπλεκόμενους, στο σπίτι τους εν μια νυχτί.

Κακό είναι που ονειρεύομαι λαγούς με πετραχήλια, πατριώτες, όταν με τη δημοκρατία δεν είδα χαΐρι και προκοπή για την Ελλάδα και τους Έλληνες κι ούτε βλέπω φως στην άκρη του σκοτεινού τούνελ;

Άλλωστε, κατά τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, «Ο ορισμός της τρέλλας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.»

Προσδεθείτε τώρα, και τσιμουδιά! Μπρος στα κάλλη τση "δημοκρατίας" τ' είναι ο πόνος της εξαθλίωσης που προκαλεί;

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

«Βάσει του προϋπολογισμού της Βουλής, η βουλευτική αποζημίωση για κάθε βουλευτή φτάνει συνολικά τα 8.000 ευρώ. Περίπου στα 1.100 ευρώ κατά μέσο όρο το μήνα, υπολογίζονται οι αμοιβές των βουλευτών από τη συμμετοχή τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, με το συγκεκριμένο κονδύλι να ανέρχεται στα 2.875.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής", τα προνόμια που συνεχίζουν, ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, να απολαμβάνουν είναι τα παρακάτω:

1. Βουλευτική αποζημίωση για κάθε βουλευτή που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό φτάνει περίπου τα 8.000 ευρώ.

2. Γύρω στα 1.100 ευρώ κατά μέσο όρο φτάνουν οι μηνιαίες αποδοχές κάθε βουλευτή από τη συμμετοχή του στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, με το συγκεκριμένο κονδύλι στον προϋπολογισμό να ξεπερνά τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο

3. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Βουλής το κόστος για την κάλυψη της οικογενειακής παροχής και των εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΕΟΠΥΥ ανέρχεται στα 1,062 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ή 350 ευρώ για κάθε βουλευτή τον μήνα.

4. Γύρω στα 1.000 ευρώ είναι το κόστος για κάθε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ένας βουλευτής.

5. Γύρω στα 960 ευρώ είναι το κόστος κάθε μήνα για τους βουλευτές της επαρχίας για τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

6. Στον προϋπολογισμό προβλέπονται και έξοδα κίνησης για τους βουλευτές που φτάνουν τα 1,705 εκατομμύρια ευρώ ή 473 ευρώ το μήνα για κάθε βουλευτή.

7. Το κονδύλι του προϋπολογισμού για το 2012 για το επίδομα οργάνωσης γραφείων των βουλευτών ανήλθε στα 8,146 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό των 2.263 ευρώ αντιστοιχεί σε κάθε βουλευτή ανά μήνα. Σε αυτό το κονδύλι περιλαμβάνονται και τα ταχυδρομικά τέλη που δικαιούνται και είναι περίπου 1.000 ευρώ το μήνα.

8. Επίδομα ενοικίου λαμβάνουν οι βουλευτές της περιφέρειας που υπολογίζεται περίπου σε 1.000 ευρώ τον μήνα, με τους περισσότερους να μένουν σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας, μετά από συμφωνίες που έχει κάνει η Βουλή.

9. Για τα τηλέφωνα οι βουλευτές λαμβάνουν περίπου 11.800 ευρώ το χρόνο που σημαίνει 983 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχουν κι άλλα 200 ευρώ το μήνα ως πλαφόν για τα κινητά.

10. Τέλος, υπάρχει και το κόστος για τους δύο επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούται να έχει ο κάθε βουλευτής, που ανέρχεται σε περίπου 2.000 ευρώ για τον κάθε συνεργάτη, άρα 4.000 ευρώ το μήνα και για τους δύο.

Όπως προκύπτει, οι Έλληνες πολίτες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για επιβίωση, "δωρίζουν" κάθε μήνα 20.479 ευρώ σε καθέναν από τους 300 "εθνοπατέρες"...» (πηγή)

Καμαρώστε τώρα κάποιους βαρβάτους "δημοκράτες" να διασκεδάζουν ανέμελα περιμένοντας τάχα ξαστεριά...
Γράφει η Μαρία Σεφέρου