Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Απρεπής χειρονομία» του Μεϊμαράκη στον Καρατζαφέρη

Φουντώνει η κόντρα
Σκληρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ ο οποίος κατηγορεί τον πρώην υπουργό για «χειροπιαστή», «απρεπή» και «αηδιαστική» χειρονομία, και τον χαρακτηρίζει «λόγω και έργω υβριστή του κοινοβουλευτισμού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ, η χειρονομία έγινε μπροστά στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή «παρουσία πολιτών και δη γυναικών» και «δεν προσβάλλει μόνο τον κοινοβουλευτισμό», αλλά προσβάλλει «τις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος, το Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και εν τέλει τη ΝΔ».

Ο ΛΑΟΣ καλεί εμμέσως τον πρόεδρο της ΝΔ, να λάβει μέτρα σε βάρος του πρώην υπουργού, και υποστηρίζει ότι «η περαιτέρω ανοχή του κ. Σαμαρά στον "λόγω και έργω" υβριστή του ...
κοινοβουλευτισμού, δεν μπορεί κατά καμία έννοια να συνδυάζεται με τη "νέα εικόνα" που θέλει να περάσει ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα στο Ζάππειο».

Σύμφωνα με στελέχη του ΛΑΟΣ που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες Τετάρτη 11 Μαΐου, έξω από τα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στο δεύτερο όροφο της Βουλής, συναντήθηκαν τυχαία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ο πρώην υπουργός Άμυνας και όπως υποστηρίζουν τα ίδια στελέχη, ο κ.Μεϊμαράκης έκανε απρεπή χειρονομία σε βάρος του κ.Καρατζαφέρη. Ο κ.Καρατζαφερης στη συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ