Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο Πέτρος Ευθυμίου δεν ήξεραν, ούτε ρώτησαν ;

Ο Δήμαρχος Εχεδώρου κ. Γιώργος Αρβανιτίδης μας έστειλε ένα ενημερωτικό δελτίο για την οικονομική κρίση.
Κάτω αριστερά στο ενημερωτικό δελτίο διαβάζουμε ότι μεταξύ των άλλων ομιλητής για την εκδήλωση με θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση ήταν και ο Βαγγέλης Χωραφάς.

Θα τον ενημερώσουμε «μόνο» για το παρακάτω παράδοξο που συνέβη όταν ο κ. Βαγγέλης Χωραφάς ήταν Γενικός Διευθυντής του Επιτελείο του Υπουργού (ΕΠΥΘΕΘΑ).
Ο πατέρας του Ευστράτιος Χωραφάς ο οποίος είχε αυτοκαταταγεί στις 2 Απρίλη 1945 στη δύναμη του Ιερού Λόχου, ενώ προήχθη σε δεκανέα την 1η Μαρτίου 1946 ο οποίος δεν έχει φοιτήσει ούτε στη Σχολή Ευελπίδων, ούτε σε Σχολή Υπαξιωματικών και οι γραμματικές γνώσεις του είναι της Γ` τάξης γυμνασίου, «συμπτωματικά» όταν αυτός ήταν Γενικός Διευθυντης ΕΠΥΕΘΑ:

  • Ενώ το Αναθεωρητικό Δικαστήριο με την 208/62 απόφασή του έκρινε τον πατέρα του Ευστράτιο Χωραφά «ένοχο παραβάσεως καθήκοντος κατ' εξακολούθησιν τελεσθείσα εν Μυτιλήνη από Ιουνίου 1959 έως και τον Αύγουστο του 1960» και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, αυτός το 1998 προήχθη από Υπολοχαγός σε Υποστράτηγο.
  • Ανακλήθηκε στην ενεργό Υπηρεσία από την εφεδρεία από την οποία είχε διαγραφεί.
  • Τοποθετήθηκε σε ηλικία 77 ετών διευθυντής της Διεύθυνσης Εφέδρων Πολεμιστών Αναπήρων Θυμάτων Αγωνιστών (ΔΕΠΑΘΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ήταν υφιστάμενος του γιού του.
  • Το 2001 η θητεία του ανανεώθηκε για άλλα δύο χρόνια.
  • Όλα αυτά συνέβησαν «όλως τυχαίως» ο Ευάγγελος Χωραφάς ήταν Γενικός Διευθυντής του Επιτελείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και ταυτόχρονα προϊστάμενος του πατέρα του.

Καλά ο δήμαρχος δεν ήξερε, δεν ρώτησε ;
Ούτε ο Πέτρος Ευθυμίου δεν ήξερε ούτε αυτός ρώτησε;
Φαίνεται ότι κάποιοι ετοιμάζουν την επάνοδό τους σε κυβερνητικές θέσεις, όταν και άμα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ.
Επειδή δεν μας αρέσουν τα παράδοξα, οι συμπτώσεις και δεν θέλουμε άλλες εκπλήξεις κάποιος από τους αρμόδιους στο ΠΑΣΟΚ να διαβάσει τη δημοσίευση Γιατί να σας ψηφίσω ;
Δείτε ολόκληρο το ενημερωτικό δελτίο του Δήμαρχου Εχεδώρου παρακάτω: